Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mayıs '10

 
Kategori
Futbol
 

Doğum günün kutlu olsun koca çınar…

Doğum günün kutlu olsun koca çınar…
 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Fenerbahçe Spor Kulübü’nü ziyaret edişinin 92. ve Sarı-Lacivertli kulübün kuruluşunun 103. yılı nedeniyle, bugün anma ve kutlama töreni yapılacak.

Bu güzide spor kompleksimize baktığımızda kimilerinin Fenerbahçe cumhuriyeti yakıştırması hiç de abartı değil.

Sadece futbol değil birçok amatör branşta da faaliyet gösteren kulübümüz, bu branşların hiçbirinde “desinler” mantığı ile değil, çağdaş spor kulübü mantığı ile hareket etmektedir. Örnek: Hemen her branştaki faaliyet gösteren spor okullarıdır. Futbol, voleybol, basketbol, yüzme, yelken, kürek, atletizm, masa tenisi, boks gibi okulları sayesinde bilimsel sporcu yetiştirme anlamında öncü bir kulüp olduğunu ispatlıyor.

Medyadaki gücümüz olan Fenerbahçe televizyonu, rakip takımların televizyon kanalları ile mukayese dahi kabul etmeyecek bir noktadadır. Keza Fenerbahçe dergisi de elimizden düşmeyen bir dergi olmuştur.

Fenerbahçe taraftarı olsun olmasın hemen her kesin ilgilendiği borsadaki kâğıtlarımız, kazandırmaya, hem de iyi kazandırmaya devam ediyor.

Bilimsel yöntemlerle ve çok kaliteli hocalarla yürütülen bu eğitim sistemi başarıları da beraber getiriyor. Hemen her yıl spor branşlarının %70 den fazlasında gördüğümüz Fenerbahçe şampiyonlukları, bilgili, özverili, disiplinli çalışmanın ve kalitenin eseridir.

Tüm Avrupa’nın sarı melekler olarak tanıdığı, benim kusursuz fırtına dediğim Bayan voleybol takımımız bu yıl Avrupa ikincisi oldu.

Türkiye kupasında ve süper ligde emin adımlarla şampiyonluğa yürüyen futbol takımımız, keza ekek ve bayan amatör branş takımlarımız yine bu yıl Fenerbahçelilerin yüzünü güldürecek.

İyi ki doğdun, iyi ki varsın diyoruz. Büyük Fenerbahçe.

03/05/2010
 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..