Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mayıs '09

 
Kategori
Blog
 

Doğum günün kutlu olsun Yeşim!...

Doğum günün kutlu olsun Yeşim!...
 

Ölüdeniz'de Yeşim Koç...


Bugün yaşamında tam 35 yılı geride bırakıyorsun. Bugün mavi gözlerinle baktığında dünyanın ne kadar güzel bir yer olduğunu görüyorsun. Artık nasıl harika yaşaman gerektiğini, özgürlüğün nasıl bir kararlı ve inançlı sorumluluk gerektirdiğini biliyorsun.

Yazılarınla Milliyet Blog’da düşüncelerini aktarıyorsun onbinlerce okuruna ve yorumlar alıyorsun. Öğrendiklerin ve öğrettiklerinle değişime ve gelişime açık bir birey olarak açık yaşam okulu’ndasın. Hayallerini ve hikayelerini aktaracağın sevilen bir modacısın. Güçlü tasarımlarınla dünya insanlarının yaşamlarına artı değer üretiyorsun. Yaşamını tuvallere aktarıp resim sergileri açıyorsun. 24 saatini en verimli şekilde kullanmayı öğrendiğinden beri her şeye ve herkese zaman ayırabiliyor, seçimlerini sağlıklı ve mutlu bir şekilde yapıyorsun. Dostların, arkadaşların, sevdiklerin ve hayranların çoğaldığı bir dünyada samimi, sıcak, sevecen ve asil duruşunla her zaman gurur duyabileceğin bir kişiliğe sahip olduğunu gösteriyorsun. Daha ne olsun. 35 yılda geldiğin nokta hiç te küçümsenmeyecek bir yer.

Dürüstçe, eğilip bükülmeden, emeğinle, artı değerlerinle, sosyal katkılarınla 35 yaş’a erişmek, evrenin sonsuz cömert zenginliğinden adil bir şekilde yararlandığını ortaya koyuyor. Seni kutluyorum Yeşim. Sen içimdeki çocuksun. Sana söz vermiştim. O küçük maviş gözlerinle bana baktığın zaman sana çok güzel bir yaşam sunacağımı söylediğimde ben de önce kendime ve sonra sana çok dürüsttüm.

Şimdi ikimiz de mutluyuz Yeşim. Doğal sürecimizde doğal olarak yaşadık 35 yıl. Sen bana inandın, ben sana. Bir Yaşam Koçu bulduk. O Yaşam Koçu, ikimizin de istediği bir ortak lokomotifti. Bize hız verdi. İnancın, kararlılığın, eylemin, istikrarın sırlarını bizimle paylaştı. Şimdi o da bizimle gurur duyuyor Yeşim.

O zor yıllarda bir kez dahi yaptığımız yanlışlıklardan, hatalardan ya da kusurlardan dolayı hiç kızmadı. Daima yüreklendirdi ikimizi, yıllar içinde barıştırdı ve törpüledi ikimizin egolarını.

Şimdi 35 yaşımızın şerefine açtığımız şampanyamızı Yaşam Koç’umuza sunuyoruz. Bu şampanyanın içinde neler yok ki; Başarı, gurur, aşk ve zevk.

Doğum günün kutlu olsun Yeşim. Blog yazarı arkadaşların da bak sana sımsıcak duygularını dile getiriyor.

Ne mutlu bize…

Yeşim’i çok seven Yeşim…

 
Toplam blog
: 54
: 1526
Kayıt tarihi
: 21.06.07
 
 

23.05.1974 İstanbul doğumluyum. Mediha Yener Moda Okulu'ndan stilistlik ve modelistlik sertifikaları..