Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Haziran '13

 
Kategori
Aksesuar / Takı
 

Doğum haritasına göre Takı tasarımı sanatı - Natal sinerji takısı

Doğum haritasına göre Takı tasarımı sanatı - Natal sinerji takısı
 

Yengeç Yükselen Aslan, Merkürü Başakta olan ve diğer doğum gezegenlerinin bulunduğu burcun taşına göre şekillenmiş tasarım.


NATAL SİNERJİ TAKISI ve tasarımları Türkiye'de bir ilktir ve Dünya'da da TEKTİR

İslam'da Astroloji adlı kitabı eşim Gülşen Özcimbit ile beraber yazdıktan sonra Eşimin arkadaşı takı tasarımcısı Hilal Tezcan Hanım Doğum Haritasının analizini yapmamızı bizden rica etti. Onun doğum haritasını ciddi bir çalışmanın akabinde hazırladıktan sonra  Doğum haritasında burcu, yükseleni, duygu burcu, merkürü, jüpiteri venüs ve marsı, neptünü, uranüsü hangi konumda yorumladık. Sohbetimiz esnasında eşim Gülşen Özcimbit'in aklına gelen Doğum Haritasına göre takı tasarımı konusunu konuştuk. 

Bu konuşma sonucunda ortaya çok harika fikirler geldi. Sinerji takısı dediğimiz takı tasarımı doğum haritasına göre taşları, gezegen sembolleri, gezegenlerin taşları ve tasarımı olmak üzere önem sırasına göre baştan sona doğru belirlenerek yapılmasına kararverdik. İlk olarak bu konuya ilgili kişilerin tasarımlarını hazırladık. Bu tasarımları hazırlayan kişi Hilal Tezcan hanıma yürekten teşekkür ederi. 

Eşim ve ben ise doğum haritalarını hazırlamakla işe koyulduk.

Sadece gerdanlık ve kolyeler değil, yüzük, küpe ve blezik tasarımlarınıda DOĞUM HARİTASINA göre yaptık. Yukardaki resimde görebileceğiniz gibi güzel ve sinerjik bir çok tasarım şekli ürününü ortaya çıkardık.

Bu türlü sıradışı bir tasarım Türkiye'de sadece bizim yapmamız gurur verici bir olay oldu. Zira bunu yapabilmek için bir ekip olmak zorundaydık. Eşim ve ben Doğum Haritasını hazırlıyoruz ve Hilal hanım'da ciddiyetle bu haritalara göre verdiğimiz datalarla tasarımlarını önem sırasına göre hazırlamakta. 

Şayet sizde kendinize ayrıcalık yapmak veya eşinize ayrıcalıklı bir hediye almak istiyorsanız ona özellikle doğum gününde Doğum Haritasının Analizini dosya olarak beraberinde Doğum Haritası Sineji Takısını hediye edebilirsiniz.

Şu anda bu konu ülkemizde ilk ve Dünyada da Doğum Haritası olarak tek olduğunu belirtmek isterim. 

Kaynak:http://www.ayhanozcimbit.com/?p=148

 

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..