Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ocak '13

 
Kategori
Sinema
 

Doğuş'un Saxı'sı film oldu

Doğuş'un Saxı'sı film oldu
 

Malumunuz Esra Ceydanın Cicişleri, Hilal Cebecinin Panpişleri ve Doğuşun Saksıcılarıyla dolu bir dönemi geride bıraktık. Geçtiğimiz 2012 yılında sağolsun magazincilerdi, ünlülerdi vs. Türkiye’nin etnik kültürel yapısını bozmak için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Bir yandan cicişler soyundu, bir yandan panpişler soyundu. Bir takım isimler gündemde kalmak için değişik şekillere büründü ve o onu aldattı ve o onu aldattı. İşte o sıralarda Doğuş gardaş değişik bir hamle yapıp çırılçıplak soyunup saksıyla önünü kapattı. Senelerin şarkıcısı yine gündemde kalmayı başarmıştı. İşte bu kadar ezik bir millet olduğumuz için bu konu günlerce konuşuldu. Saksı fotoğrafıyla uzun süre gündemlerde kalan Doğuş şu sıralarda ilginç bir film projesine imza atıyormuş. Ocak ayının ortalarında çekimlerine başlayacak olan bu  projenin ismi ise SAXI.

İlginç bir fragmanla karşımıza çıkan SAXI’yı ben de çok merak ediyorum. Fragmanda seslendirilen şarkı, isyankar hücrelerimizi hareketlendirir cinsinden İsyeaaannn, İsyeaaannn, İsyeaaannnn. Bakalım bu filmin altından ne tür bir kültür fışkıracak. Umarım asi gencimiz Orhan Baltacı yani nam-ı diğer Doğuş, baltayı taşa vurmaz.

Filmin Konusu

İstanbul’un salaş semtinde yaşayan 3 arkadaş Duman ( Doğuş ) , Salih ve Emre hayatlarını yasa dışı küçük sahtekârlıklar yaparak kazanmaktadırlar. Bir gün küçük bir olay yüzünden kendilerine 6 ay hapis cezası veren Hâkim Oruç Haznedar’a kızıp evini soymaya karar verirler. Eve girdiklerinde onları bekleyen büyük bir sürprizle karşılaşacaklardır. Bu büyük sürpriz hayatlarını tümüyle değiştirecektir. Kim bilir kader onlara büyük bir oyun oynamıştır belki de…

 Saxı filminin 24 Mayıs 2013'de vizyona girmesi planlanmaktadır.

 
Toplam blog
: 15
: 33537
Kayıt tarihi
: 25.11.12
 
 

Meslek : Eczane Teknikeri, Yazar, Uluslararası İlişkiler Uzmanı, Grafik ve Tasarım İlgi alanl..