Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ocak '11

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Dokunmak gerek

Dokunmak. 

Bence diğer duyularımız gibi değil dokunmak. 

Duyguların, hislerin aktarılmasında en güçlü transfer mekanizmasıdır, dokunmak. Öfkenin de, sevginin de, üzüntünün de en güzel en doğru en gerçek aktarılması dokunmayla olur. 

Sevdiğinizle, kafede veya parkta karşılıklı oturuyor olsanız, o an herhangi bir sebeple belki ellerini tutamıyor olsanız da ayaklarınızın birbirine değmesi, o an tamamen farlı bir konudan konuşuyor olsanız bile duygularınızı, hislerinizi, sevginizi aktarmanın en güzel yolu olur. 

Belki günlerdir görmediniz, belki tartıştınız gittiniz-geldiniz ve O’nu çok özlediğinizi söyleyeceksiniz; sadece kelimelerin dudaklarınızın arasında çıkıp kulağına gitmesi mi? Ellerinizle saçlarına dokunup, yanağını okşarken söylemek mi? Hatta biraz ileri gitmek olarak düşünmezseniz ellerinizle yüzünü avuçlayıp dudaklarınızla dudaklarına dokunurken mi? Söylemek mi etkili olur? Sizce hangisi kalbe, beyne en hızlı, en doğru, en etkili mesajı verecektir? 

İster ellerinizle, ister dudaklarınızla, ister ayaklarınızla, ister kat kat kıyafetlerin üzerinden, ister çırılçıplak bedeninizin her noktasıyla, her uzvuyla dokunun ki duygularınız, hisleriniz aksın birbirinize. 

 
Toplam blog
: 9
: 387
Kayıt tarihi
: 26.12.10
 
 

Ortalama bir üniversitede muhasebe okudum, ortalama şirketlerde, ortalama pozisyonlarda çalıştım, ça..