Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ağustos '07

 
Kategori
İlişkiler
 

Dokunmayın G string'e

Dokunmayın G string'e
 

Önce İlhan Atmaca atladı. İsminin önünde “İslami Yazar” sıfatını kullanan şahsın birden bire G string uzmanı oluverdiğini gördük. Tesettürlü bir bayan yazar ise son derece düzgün bir tespit yaparak sordu.

-“Dini bütün bir erkek bu tür bilgiye nasıl ulaşır?”

Atmaca’nın kendisine göre uzmanlığı İnternet üzerinde yaptığı araştırmalardan kaynaklanıyor. Sayın İslami yazar bey bu konularda bilgileri, ahlaklı yayın yapan düzgün bir siteden edinmiş olabilir mi? Sayın Atmaca’yı sadece gazetecilik adına (?) yapmış olduğu bu araştırmadan dolayı tebrik ediyorum. Ne büyük gazetecilik aşkıymış? Yılın gazetecisi ödülüne kendilerini aday gösteriyorum. Acaba Sayın Atmaca hangi tür sitelerden araştırma yapmış olabilir diye İnternet’te arama yaptım. Aramanın ilk sonuçları genelde Sayın Atmaca’nın yazısına yapılan yorumlar, İç çamaşırı pazarlama siteleri ve Rus milliyetçilerin G string’e bakışları ile ilgili haberlerdi. Bu yazılar, sayın Atmaca’nın yazısından sonra yayınlandığına göre sayın Atmaca’ya kaynaklık etmiş olamazlar. Arama sonucu ilerledikçe (81. aramadan sonra) karşıma nasıl siteler çıktığını yazmayacağım. Yazmama gerek yok sanırım. Umarım dinimize uygun bir sitede okumuşsunuzdur, sayın Atmaca.

İtirazı neymiş sayın İslami yazarın? G string malum bölgelere baskı yaparak kadınları her an sekse hazır tutuyormuş, bu nedenle inançlı kadınların kesinlikle bu çamaşırlardan giymemesi gerekirmiş. Pekiyi, bu kadının kocasından başka kimi ilgilendirir? Sizi mi ilgilendirir sayın Atmaca? G string’in en dikkatli gözlerce bile dışarıdan görülmesi çok zor. Hele sayın Atmaca’nın yazısının öznesi olan tesettürlü bayanların G string giyip giymediğinin dışarıdan anlaşılması ise imkansız… Dolayısıyla erkekleri tahrik eder bahanesinin arkasına sığınamazsınız. Sadece “kadın G string giyerse sekse hazır olur, günahtır” diye saçma ötesi bir lafın savunuculuğunu yaparsınız ki bu da inandırıcılığı belli sınırları geçmeyen zorlama bir yorum olur. Kadın, kocasını aldatmıyorsa ne giydiğinden size ne? Kocasıyla seks yapmak istemesinden size ne? Ev hayatının mahremiyetinden, yatak odalarının içinde geçenlerden size ne? Hatta kadın, kocasını aldatıyorsa bile size ne? Birinin sizin karşınıza geçip “eşinizle şöyle şöyle yapmayın, günahtır” demesi sizin hoşunuza gider mi? Siz yatak odası görüşlerinizi eşinize ve kendinize saklasanız İslamiyete daha uygun olmaz mı? Böylece okurlarınızı İslamiyet dışı konularla kirletmemiş, dinden çıkarmamış olursunuz. Üstelik G string giyen dinden çıkar da G string hakkında habire yazıp çizen, ahlaki seviyesi tartışmalı sitelerden bu konuda araştırmaları okuyan beyler dinden çıkmaz mı?

G string konusunun üzerine atmaca gibi atlayan sadece sayın İslami yazar olacak değil ya? Sonra sıra Rus milliyetçilerine geldi. Onların derdi ise G string ve üremeye olan olumsuz etkileri. Bunlar Melih Gökçek’ten bile daha komikler. Böylece Rus ırkının sonu gelecekmiş. Beyler epey geç kaldınız. Antalya civarına gidip plajlarda inceleme yapın bakalım. Rus bayanların içinde G string dışında mayo giyen bir Rus bayan görebilecek misiniz? Yalnız uyarayım! Bulmak için epey gezmeniz gerek. G string, Rus bayanları için vazgeçilmez iç çamaşırı oldu bile… Üstelik ülkenizdeki Rus bayanların çoğunun Türkiye’den erkek arkadaşı olduğunu da eklersek sonunuz geldi, ey Rus halkı! Artık çoğalamıyorsunuz ve çoğaldığınız zaman bile çocukların genlerinin yarısı Türk ırkından geliyor. Yakın zamanda Ruslar sarı değil, esmer ve çekik gözlü bir ırk olarak karşımıza çıkacaklar. Şaka bir yana Rus milliyetçisi beyler! Sizin eşleriniz ne tür iç çamaşırı giyiyor? Bacılarınız çalışmak için Türkiye’ye gelip en eski mesleği icra ederken ne yapıyorsunuz? Bacılarınız para için yedi düvelden erkekle evlenmek zorunda kaldıklarında ne yapıyorsunuz?

Kıssadan hisse: Bayanların giydikleri, özellikle iç giyimleri, erkekleri neden ilgilendirir? Size ne beyler? Pantolon içindekileri gören lazerli gözlükler keşfedildi de biz bayanların mı haberi yok?

Not: Bu yazıyı yazmam G string giydiğim anlamına gelmez. Hayatımda hiç giymedim.

 
Toplam blog
: 28
: 3592
Kayıt tarihi
: 12.08.07
 
 

Yaşadım özgür olduğumu düşünerek... Zincirlerimi görmeyerek... Düşlerim kaldı yadigar... Bir de sevd..