Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Aralık '17

 
Kategori
TV Programları
 

Dolunay'ın Final Tarihi Belli Oldu!

Dolunay'ın Final Tarihi Belli Oldu!
 

Reyting konusunda sık şekilde eleştiriler yapıldığını, birçok izleyicinin izledikleri işlerin ani şekilde yayından kaldırılmasıyla büyük bir şok yaşadığını biliyoruz. Kanalların acımasız şekilde davranıp pat diye ortadan kaldırdıkları yapımlar yüzünden ne izleyeceğimizi, hangi işi severek takip edeceğimizi şaşmış durumdayız. Her gün belirlenen reyting sonuçlarına bakarak yorum yapmaktan, hangi işin ne zaman biteceğini kestirmeye çalışmaktan yorulduk.

Bu yorgunluğa yorgunluk ekleyecek bir haber de Dolunay'dan bekleniyordu. Star'ın geçtiğimiz yaz aylarında ekrana sürdüğü Dolunay'ın başladığı ilk tarihlerde yaşadığı başarılı performans, yapımın kış sezonunda da devam etmesini sağlamıştı. Ardından Ufak Tefek Cinayetler'in salı gününe yerleşmesiyle gün değişimine giden dizi, pazar günleri ekrana gelmeye başlamıştı. Salı gününde başlayan düşüşe pazar günü de devam eden yapımın final yapma ihtimali konuşulsa da, kanalın sabırlı tutumu ile dizi yoluna devam etmişti. Ancak dizinin bir türlü yükseliş yaşayamaması yüzünden beklenen final kararı geldi.

Dizinin final bölümü için belirlenen tarih ise 31 Aralık pazar gecesi olmuş. Yani Star yılbaşı gününde diziyi bitirme kararı almış.

Açıkçası yılbaşı gününün özel programlara, özel bölümlere sahne olduğu bildiğinizden garip bir karar olmuş diyebiliriz. Ancak son yıllarda kanalların yılbaşı eğlencesi içeren farklı programlar yapmak yerine, ellerindeki dizilerin yeni bölümlerini yayınlamayı tercih ettiklerini görüyoruz. O yüzden Dolunay'ın bu karardan dolayı o gün bitirilmesinin söz konusu olabilmesi muhtemel.

Öykü Gürel ve Can Yaman'ın başrollerinde olduğu Dolunay'ın akıbetinin aynı dönemde başlayan ve daha erken tarihte biten Ateşböceği'ne benzemesi üzücü olsa da, ona göre daha uzun süre devam etmesi de ekip adına artı olarak yazılmalı.

Dolunay yılbaşı akşamı final bölümüyle ekrana gelecek.

Geçmiş olsun.

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 

NOT : Bu yazının Milliyet Blog sayfası dışında başka bir sayfada farklı ya da aynı isimle kullanılması, yayınlanması yasaktır. Lütfen bu yazıyı haberim olmadan başka bir sitede yayınlamayınız! Aksi takdirde yasal yollara başvuracağımı bilmenizi isterim. İyi okumalar!

 

 
 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..