Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Kasım '09

 
Kategori
Güncel
 

Domuz gribi aşısı hastanelik etti

Domuz gribi aşısı hastanelik etti
 

Bu akşam haberlerini tv. den izleyenler görmüştür. Sağlık personeli aşı oldu. Aşı olanlara tutulan mikrofona personel aşının faziletini anlattı. Ama gözlerinden içlerinin pek de rahat olmadığı anlaşılıyordu.

Nasıl olsun du ki? Sağlık bakanı aşı olmayı engelleyenler hakkında suç duyurusu yaparken, başbakan "ben aşı olmayacağım" diyordu.

Hele bir bayan personelin konuşması ise gerçekten ilginçti. "Bende çevreden duyduklarımla tedirgindim. Ama aşı oldum hiç bir şeyim yok."

Bu arada Muş'dan gelen bir haber kafaları iyice karıştıracak.

MUŞ'a gönderilen 900 doz domuz gribi aşının öncelikli olarak sağlık çalışanlarına uygulanmasına devam edilirken, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde erkek hemşire olarak görev yapan 29 yaşındaki Erhan Savaş ile aynı hastanenin gelir biriminde görevli memur 32 yaşındaki Ahmet Can, dün yapılan aşıdan yaklaşık 5 saat sonra rahatsızlanınca hastaneye müracaat etti. Kalp hastası olan Erhan Savaş Devlet Hastanesi'nin Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alınırken, Ahmet Can ise aynı hastane gözetim altında tutuluyor. İl Sağlık Müdürü Dr. Kenan Akpolat, "Korkulacak birşey yok" dedi.

Başbakan aşı vurulmak istememekte haklı galiba..

20:41 04.11.2009

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..