Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Aralık '16

 
Kategori
Dünya
 

Donald Trump’a Dünya Engelliler Günü konulu açık mektup

Donald Trump’a Dünya Engelliler Günü konulu açık mektup
 

DONALD TRUMP’A DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KONULU AÇIK MEKTUP


DONALD TRUMP’A DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KONULU AÇIK MEKTUP

Sevgili Donald Trump. Bugün 3 Aralık dünya engelliler günü. Hatırlıyor musun? Güney Carolina'daki seçim konuşmanda, konjenital eklem sendromu bulunan New York Times muhabiri Serge Kovaleski'yle alay etmiştin. Unutma ki dünya başında bir şey yoktur. Yarın engelli olmayacağının da garantisi yoktur. Eden bulur. Elbet sende bu dalganın cezasını rabbimiz tarafından göreceksin.

Sevgili Donald Trump. Başkanlık seçimini kazandın. Hayırlı olsun diyemeyeceğim çünkü pek hayır getirmeyeceğe benziyor. Seçim sürecinde engelliler ile ilgili hiçbir projeni duymadık, şahit olmadık. Bu durum anormal bir durum gibi olsa da benim için normal. Çünkü sen şeytan Amerika’nın başına geçtin. Şeytanın yanında duran ya huyundan ya da suyundan demişler. Siz iyi bilirsiniz mazlum ülkelere savaş açıp kanını içmeyi. Şeytan Amerika yüzünden dünya da milyonlarca engelli oluştu. Dünya ya tek katkınız kan. Sen de aynı olacaksın bunu adım gibi biliyorum.

Sevgili Donald Trump. Şunu hiçbir zaman unutma. Senden büyük, Siyonist Amerika’ndan, büyük rabbimiz var. Sizin bir hesabınız olursa rabbimizinde size karşılığını vereceği tuzakları olacaktır.  

Sevgili Donald Trump. Bugün 3 Aralık Dünya engelliler günü. Yılda 2 kez engelliler günü olsa da sana engellilerin de bir günü hatırlatmak güzel bir duygu. Umarım başkanlığın süresince bizi şaşırtırsın. Son olarak sana şunu söylemek isterim. Senin gibi bir engelli düşmanı başkanın Türkiye ziyaretinde Türkiye’yi terk edene kadar televizyon seyretmeyeceğim. Çünkü senin gibiler midemi bulandırıyor.  

 
Toplam blog
: 358
: 662
Kayıt tarihi
: 22.12.12
 
 

4 Aralık 1982'de Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde doğdu.Tavşanlı Fevzi paşa ilköğretim okulu,İmam h..