Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Eylül '14

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Donna Karan 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Donna Karan 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nda, sokak sanatı tasarımlarla buluşuyor...

Tasarımcı Donna KaranDKNY 2015 ilkbahar-yaz koleksiyonuyla örtüşen, renklerin ve desenlerin çarpıcı etkisinin vurgulandığı Donna Karan 2015 ilkbahar-yaz koleksiyonunu moda severlerle buluşturdu. Özellikle sokak sanatından esinlenen Donna Karan, ünlü Amerikalı Ressam Jean-Michel Basquiat’in eserlerinden yola çıkarak, tasarımlarında karalamayı andıran baskılara ve grafittiye yer vermişti.

Sütyen görünümlü üstlerin, yüksek bel pantolon ve etek kombinleri şık silüetler oluştururken, kıyafetlerin degaje, V ve kayık yakaları tüm dikkatleri boyun bölgesine çekiyordu. Fırfırlar ve püsküler tasarımlara renkler ve desenlerden sonra hareket katan diğer detaylardandı. Vücuda oturan elbiselere tezat oluşturacak gömlek ve bol kesim elbiseler, bele takılan geniş kemerlerle kombinlenmişti. Kıyafetlerin en önemli tamamlayıcıları ise yüksek, hasır şapkalardı. Tabi şapkaların yanında x-large çantaları ve bantlı sandaletleri de görmezden gelinecek gibi değildi.

 

Siyah, beyaz, bej, kırmızı, çivit mavi tasarımlara ve desenlere anlam yükleyen renklerdi. Sokak sanatından feyz alıp, hareketli modellere imzasını atan Donna Karan’ın 2015 ilkbahar-yaz koleksiyonunu vakit kaybetmeden incelemenizi öneririm.

Bu koleksiyona ait daha fazla görseli "Donna Karan 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu" yazısında bulabilirsiniz.

Moda haberleri ve trendlerle ilgili yazılarımın devamına "Pimood" adlı blogumdan ulaşabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..