Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ağustos '11

 
Kategori
Astroloji
 

Dört element ve dört sıvı; çok alakası var

Dört element ve dört sıvı; çok alakası var
 

Dört Sıvı - Dört Element ile Alakası Nedir?


Sıvı deyip geçmeyin çok önemli;

İnsanlık tarihini değiştiren ve geliştiren kişilerin ortak özellikleri dört elementine uygun yaratılan dört sıvıyı davalrı uğruna feda edebilen cesarete sahip olmalarıdır.

Elbette cesaret (sol tarafımız), feraset (Sağ Tarafımı), hikmet(Ön tarafımız) ve adalet (Arka Tarafımız) bu sıvıların değerini arttıran ve anlamını çoğaltan unsurlardır.

Nedir Bu sıvılar?

Bu sıvılar Mürekkep (Sağ tarafımız), Ter (ön ön tarafımız), Kan (sol yanımız) ve Göz Yaşıdır (Arka tarafımız). Bunları açalım ve neden dört elementimizle alakası var çözelim.

Mürekkep: İnsanın sağ tarafında bulunan aklı simgeleyen Hava tarafımızla ilgilidir. Mürekkep, öğrendiklerimizi yaymak ve çoğaltmak için kutsa bir sıvıdır. Yeterki biz bu mürekkebi cesaret, feraset, hikmet ve adaletle damıtmasını ve kağıda dökmesini bilelim. Samimi yazarlar böyledir işte! Gerçek Yazar'ın en önemli kritesi kaç kitapla okunduğu değil ne kadar iyi anlaşılabildiğidir. Yazarların anlaşılma çabası Yayınevlerinin satış endişesinden daha yüksek olması buna bağlıdır. Kabe'nin kapısının ve Hacerül Esvetin bulunduğu doğu tarafını simgeler.

Şeytan bu sıvıyı insanın ellerini kullanarak adaletsizliği, zulmü, fahşayı ve küfrüde yazdırabilir.

Ter: Yaz günü sıcaktan dolayı oluşan teri yada yada Ömer Hayyam'ın sevgilisi Cihan'la aşk yapmadan dolayı oluşan teri kast etmiyorum. Kast ettiğim ter, bir oluşum ve dava için insanın bir saniyesini bile boşa harcamadan çabasını mücadelesini ve EMEĞİ'ni dile getirmek istiyorum. Ter, insanın emek, toprak ve geleceğini simgeler, bunu akıtmazsanız hayatınızda hiç bir şey elde edemezsiniz, maaşınızı bile. Kabenin Kuzeyi işaret eden kuzey köşesini simgeler.

Şeytan bu sıvıyı insana boş ve fayda getirmeyen işlerde harcatarak beyhude bir hayat sürdürebilir.

Kan: Ateş tarafımız olan sol yanımızın simgesi ve yine sol yanımızdan fışkıran Cesaretin sonucunda vereceğimiz canı simgeler. Kan (can) verebilme cesareti bir bir insanı dava adamı ve bir yazar'ı gerçek bir yazar yapar. Sabatay kökenli oluşunuzun sayesinde yine Sabataycıların belirlediği isimlerin ön plana çıktığı Yazarlar yazar değildir. Kan ve can verebilme cesaretini gösterenler ancak dava insanı ve Yazar olabilirler. Uğur Mumcu, Hrant Dink gibiler, onlardan önce geçmişte Said Nursi ve Nazım Hikmet gibi insanlar Yazardır ve dava adamıdırlar. Bu yüzden. Günümüzün konformist, fırsatçı ve medyayala sabatay kardeşliği ile gündeme gelen şarlatanlar yazar değildir. Kabe'nin Batı köşesini simgeler.

Şeytan, insana haksız yere kan döktürerek ve zulm için öfkeyle adaletsizce mücadele ettirip canımızdan edebilir.

Göz Yaşı: Mürekkeple bilginizi, terinizle emeğinizi, kanınzla cesaretinizi yansıtır ve davanızın imzasını atarsınız. Canınızı verebilirsiniz, bunlar sizi ayrıcalıklı ve başarılı kılmaya gerçekten yetebilir. Fakat bişi daha var, insanın geçmişini, su tarafını ve duygularını simgeleyen arka tarafımızın sembolü Göz Yaşı sizin samimiyetle edeceğiniz duayı simgeler. Yaratıcıdan davanızda ve görüşlerinizde başarılı olabilmek adına ADALETle yürürken tökezlememek için edeceğiniz samimi dua seccadenize damlatacağınız samimi göz yaşı adedie bağlıdır. Geçmiş günahlarınızdan samimi tövbe ve dua ile kesin dönüşünüzü ancak ruhunuzun mürekkebi göz yaşı ile yazabilirve imzalayabilirsiniz. Mevlana'nın çağırdığı 40 kere tövbesini bozan tövbe yalamaları bu laflarımdan bişi anlamazlar.

Şeytan, insana timsah gözyaşlarıda döktürebilir bu yüzden her göz yaşı dökenin samimi olmadığını bilmeliyiz. Burada feraset çok önemlidir.

Not. Bu yazının daha iyi anlaşılması için "İslamda Astroloji Doğum Haritası Analizi Hayatın Anlamı Esmaül Hüsna Yaşam Şifreleri" adlı eserimizi okumanızı tavsiye ederim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan yazının tüm hakları yazara aittir. Kaynak gösterilse dahi yazının tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan yazının bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kaynak: İslamda astroloji doğum haritası analizi, hayatın anlamı yaşam şifreleri esmaül hüsna 

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..