Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Bodrum doğumluyum, Eskişehir İktisadi Ticari İlimler Akademisi'nden mezun olduktan sonra özel sektörde muhasebecilik yapmaya başladım. Emekliyim ama halen çalışmaya devam ediyorum.

 
 
Benden kim özür dileyecek?

Rahmetli Ümit Yaşar OĞUZCAN'ın bir demesi vardır. "Bu ülkede kapitalistlerde viski içer, sosyalistlerde. Ancak; Vehbi Koç evinde, Çetin Altan Hilton otelinin lobisinde içer." Türkiyede gerçek Aydın diyebileceğimiz insan sayısı bir elin parmakları kadar ya var ya yok. Bağırmakla, TV kanallarında masalara şaplak (yumruk değil) atmakla, muhalif olduğu (çıkarına ters gelen) tarafı aşağılamakla, diğer tarafa yalakalık yapmakla aydın olunacağını sanmıyorum. Bu mavalı başlatanlar herhalde bu guruba girer. Nice aydınlarımız varki; insanı aydınlatan. Örn. Sayın E. Manisalı önünde ceket iliklenir. Uzatmadan, yazınız harika, bende soruyorum. Çanakkalede şehit olan dedelerim için benden kim özür dileyecek? Saygılarımı snuyorum. Erol UYGUN

19 Aralık 2008 12:30
Kriz, tefeci ekonomi politikalarının iflası mı?

Tefeciliğin çöküşü vaya iflası konusunda, Bahsetmek istediğim; özellikle çiftçi kesimini hadef alan tefeciler artık TL vaya YTL kullanmıyorlar. USD veya euro kullanıyorlar. Din iman hak getire. Garanti olsun diye tapu masraflarını karşılayıp vatandaşın arazilerini alıyorlar. Saygılarımla.

13 Kasım 2008 14:07
Ahhh be sayın başbakanım....

Sayın Başbakanımızın hangi olay(lar)ın üzerine cesaretle gittiği bilinen bir şey. Örnek; Açız diyen vatandaşın üzerine, Battık diyen esnafın üzerine, öldük diyen çiftçinin üzerine öyle bir hışımla gidiyor ki.

29 Ağustos 2008 06:45
 
Toplam blog
: 1
: 510
Kayıt tarihi
: 25.07.08