Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mart '14

 
Kategori
Futbol
 

Drogba GS saygınlığına saldırıyor!

Asırlık ( 109 yıl ) çınar GS. Bir oyuncusuna sahip olamıyor. Drogba oyundan çıkarılıyor. Ortalık toz duman. Vay beni neden çıkardın. Su şişelerine attığı tekme TV görüntülerine yansıyor. Dede, başka neler yaptı? İyi yada kötü oynuyor olması GS için önemli. Ama adam olması gerekliliği yok anlaşılan. Yaptıkları asırlık çınara yakışıyormu?

Roberto Mancini, iyi bir TD değil. Çok önemli takımlarda çalışmış olması başka bir ayrıntı. Bu şansları bulmuş olmasına rağmen bu kadar zayıf kalması önemli. Mancini FTerim'in çeyreği bile olamaz. Geçen yıl Mancini TD olsaydı GS şampiyon olamazdı. FTerim'in iki yardımcısı ile tribüne çıkarıldığı maçlar berabere bile bitmezdi kaybedilirdi. Sonrasında ne olurdu tahmini zor değil.

Karabükte, Drogba son dakikalarda oyundan alınıyor. Değişiklik bordunda numarasını gören Drogba fena halde bozuluyor ortalığı yıkacak, belkide birilerini dövecek ki bu muhtemelen Mancini den başkası değil. Vay be GS nin düştüğü durumlara bak.

Drogba ayni değişikliği FTerim yapsa ayni işleri yapabilir mi? Kesinlikle yapamaz. Orada birde dayak yiyeceğini bilir. Adam gibi paşa paşa kenara gelir. Kimileri FTerim'de bu değişikliği yapmaz diyebilir. Meselede bu zaten TD kime nasıl davranacağını bilir, yada kimin patron olduğunu biliyorsa oyuncularına öğretir.

Ara transferde GS 10 tane oyuncu transfer etti. Yabancılarından bir çoğunu gönderdi. Yapılan iş doldur boşalt. Para harcamaktan başka bir şey değil. FTerim'in neredeyse takıma almadığı Sabri direk oynamaya başladı. Yine Ceyhun ve Yekta'nın aldığı süreler orantısız bir şekilde arttı. Mancini FTerim'in yaptıklarının tamamen tersine davranıyor. Demekki içerden birileri kulağına bir şeyler fısıldıyor. Büyük CEO ve futbol uzmanı yada FTerim karşıtları olabilir bu birileri.

Geçmişte Erman Toroğlu ile Ahmet Çakar tartışmaları vardı. Türk Futbolunun duayenleri büyük hatta yüce insanlar  futbolun divaları pozisyon tartışmalarını yorumlarken hiç ayni fikirde olamadılar. Birinin beyaz dediğine diğeri siyah dedi. Yine ayni sahneleri yaşıyoruz.

Ara transfer döneminde GS gücünden güc kaybetti. Mancini seneye İtalya Milli takımının başına gidecekmi? GS, Mancini ile asla istediği başarıları yakalayamaz. Futbol basit bir oyun ama zirveye oynayan takım daha iyi bir TD yönetimi bekler. Mancini 6 ay içinde ne verdi? Yanıtı GS taraftarında vardır.

 
Toplam blog
: 246
: 184
Kayıt tarihi
: 08.09.09
 
 

01.04.1956 doğumluyum. İnsanca yaşamın en önemli değer olduguna inanırım. Paylaşmanın önemine ina..