Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ekim '12

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

DSİ 25. Bölge Lokali'nde içki yasağı

DSİ 25. Bölge Lokali'nde içki yasağı
 

Devlet Su İşleri Balıkesir 25. Bölge Müdürlüğü'nün Atatürk Mahallesi'ndeki sosyal tesisinde 8 Ekim 2012 tarihi itibariyle içki servisi kaldırıldı.


Devlet Su İşleri Balıkesir 25. Bölge Müdürlüğü'nün Atatürk Mahallesi'ndeki sosyal tesisinde 8 Ekim 2012 tarihi itibariyle içki servisi kaldırıldı. Bölge Müdürü'nün gerekçesi, bazı nahoş olayların yaşanması ve personel yetersizliği.

 DSİ'nin 52 Evler'deki sosyal tesisi, kurum personelinin yanı sıra Balıkesirliler'in de sık sık gittikleri bir mekan olarak biliniyor. Bugüne kadar herhangi bir nahoş olayın yaşanmadığı tesiste, anlamsız bir şekilde içki yasağı uygulaması başlatıldı. Tesisten yararlanan personel ve Balıkesirliler, lokalin girişine asılan uyarı yazısıyla neye uğradıklarını şaşırdılar.

 Uzun yıllardır hem personeline hem de Balıkesirliler'e hizmet veren lokalde, personel yetersizliği bahanesiyle içki servisinin kaldırılması kimseyi inandırıcı gelmedi. Mevcut personeliyle bugüne kadar hizmet verebilen tesis, alkol yasağından sonra adeta bomboş. DSİ lokalindeki anlamsız uygulamaya kurum çalışanlarının üyesi oldukları işçi ve memur sendikalarının tepkisiz kalması ise bir başka eleştiri konusu.

 Öte yandan benzer bir uygulamanın İkizcetepeler Baraj Gölü'ndeki DSİ piknik alanında da başlatıldığı ileri sürülüyor. Barajdaki piknik sahasına giden vatandaşların, buradaki görevliler tarafından alkollü içki içilmemesi yönünde uyarıldıkları gelen bilgiler arasında. DSİ Bölge Müdürlüğü'nün anlamsız alkoş yasağıyla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.

 

 
Toplam blog
: 11
: 390
Kayıt tarihi
: 19.10.12
 
 

Balıkesir POLİTİKA Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni. 44 yaşında, evli, iki çocuk babası. Balıkesir'..