Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Aralık '12

 
Kategori
Türkiye Ekonomisi
 

DSYB üreticiyi sevindirmeye devam ediyor

DSYB üreticiyi sevindirmeye devam ediyor
 

BURDUR DSYB BAŞKANI KAMİL ÖZCAN


Geçtiğimiz hafta, Besilik Erkek Sığır Desteklemesi ile yeni yıl öncesi rahat bir nefes alan üreticiye, bir müjde de DSYB’den geldi. 2012 yılı Temmuz, Ağustos, Eylül dönemi süt desteklemeleri üreticilerin hesaplarına aktarıldı.

Geçtiğimiz hafta, Besilik Erkek Sığır Desteklemesiyle yeni yıl öncesi rahat bir nefes alan üreticiye, bir müjde de DSYB’den geldi. 2012 yılı Temmuz, Ağustos, Eylül dönemi süt desteklemeleri üreticilerin hesaplarına aktarıldı. Desteklemelerin üretici için hayati önemi olduğuna dikkat çeken Burdur DSYB Başkanı Kamil Özcan, “üreticimiz dar bir boğazdan geçiyor.” dedi.

ÜRETİCİLER, BORÇLARI YÜZÜNDEN

DESTEKLEMELERİN YOLUNU GÖZLER HALE GELDİ

Kamil Özcan konuşmasına devamla, “üzülerek belirtmek isterim ki, üreticimiz borçlarını ödeyebilmek için desteklemenin yolunu gözler hale geldi. Etimizin ve sütümüzün yem ve diğer girdiler karşısında ezilmesi önlenemez bir halde devam etmektedir. 2012 biterken, üretmenin ve üretici olmanın böylesi zor olduğu bir dönemde, desteklemeler biraz daha önem teşkil ediyor.” şeklinde görüş bildirdi.

4 MİLYONU AŞKIN PARA ÜRETİCİLERİN HESABINDA

Özcan sözlerine, “Burdur DSYB olarak, 2012 yılı Temmuz, Ağustos, Eylül dönemi süt desteklemelerini 5296 üyemize 4 milyon 289 bin 266 lirayı üyelerimizin hesaplarına aktarmış bulunmaktayız. Umarım, yetiştiricimizin az da olsa rahatlamasında yardımcı olur” diyerek son verdi.

 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..