Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ağustos '12

 
Kategori
Ramazan
 

Dua...

Dua...
 

Ey eşsiz ve sonsuz güzellik sahibi Allahım! Ey her şeye her şeydan daha yakın olan Allahım! Ey duâ ve ihtiyaçlara cevap veren Allahım!

Ey kullarının gerçek sevgilisi olan Allahım! Ey sonsuz şefkat sahibi olan Allahım! Ey merhameti nihayetsiz olan Allahım!

Ey kâinat çapında varlığı tanınmış olan Allahım! Ey yarattıklarına karşı lütufları çok olan Allahım! Ey sonsuz büyüklük sahibi olan Allahım!

Ey kullarına karşı pek çok acıyan Allahım! Ey bütün varlıklara iyilikte bulunan Allahım! Ey amellerin karşılığını en güzel şekilde veren Allahım!

Ey her türlü noksan sıfatlardan münezzeh olan Allahım! Ey kullarına güven veren Allahım! Ey her yerde varlığının belgelerini gösteren Allahım!

Ey Kâinatın hükümranlığını elinde tutan Allahım! Ey bütün yardımların kaynağı olan Allahım! Ey kullarına ihsan ve ikramda bulunan Allahım!

Ey yüceler yücesi olan Allahım! Ey rahmeti her şeyi kuşatan Allahım! Ey âhirette dostlarını sonsuz rahmetiyle kucaklayan Allahım!

Ey lütuf ve keremi bol olan Allahım! Ey şânı yüce olan Allahım! Ey dengi, ortağı olmayan Allahım!

Ey eşi, benzeri olmayan Allahım! Ey birliği ayrılmaz vasfı olan Allahım! Ey bütün varlıkların sığınağı olan ve hiçbir şeye muhtaç olmayan Allahım!

Ey her türlü övgüye en lâyık olan Allahım! Ey sözünde en doğru olan Allahım! Ey her şeyden üstün ve yüce olan Allahım!

Ey tükenmez hazineler sahibi olan Allahım! Ey hastalıklara şifa veren Allahım! Ey her şeye bedel kullarına yeten Allahım!

Ey kullarını musibetlerden kurtarıp âfiyet ihsan eden Allahım! Ey varlığı ebedî olan Allahım! Ey dilediklerini hidayete erdiren Allahım!

Ey her şeye kâdir olan Allahım! Ey kullarının pek çok kusurların örten Allahım! Ey her şeye karşı dâima üstün olan Allahım!

Ey dilediğini yapabilen ve kırık gönülleri onaran Allahım! Ey bağışlaması bol olan Allahım! Ey dilediğine dilediği kapıları açan Allahım!

Ey göklerin ve yerin Rabbi, ey celâl ve ikram sahibi! Bütün bu isimlerin hakkı için, senden İbrâhim’e ve İbrâhim’in âline salât, selâm, bereket, rahmet ve pek çok şefkat ihsan ettiğin gibi, Efendimiz Muhammed’e ve Muhammed’in âline –âlemlerde- salât ve merhamet ihsan etmeni diliyorum. Rabbimiz! Şüphesiz sen övgüye en lâyık olan Hamîd ve şânı yüce olan Mecîd’sin. Bunu sonsuz rahmetinle yap, ey merhamet edenlerin en merhametlisi! Dualarımızı kabul buyur.

Hamd âlemlerin Rabbi olan Allah’a mahsustur.

Selam ve dua ile Ramaazanınız mübarek olsun. 

 
Toplam blog
: 351
: 3216
Kayıt tarihi
: 16.05.07
 
 

Emekli olmaya çalışan bir sanatçı,yazmaktan büyük keyif alıyorum. Kocaeli Gölcük' de oturuyorum e..