Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Necip Köni - Adana / TR

http://blog.milliyet.com.tr/necipkoni

21 Aralık '08

 
Kategori
Yolculuk
 

Dubai`de "The Ski Center" coldeki kayak merkezi

Dubai`de "The Ski Center" coldeki kayak merkezi
 

"THE SKI CENTER" COLDEKi KAYAK MERKEZi - DUBAI- Birlesik Arap Emirlikleri - (U.A.E.)


Sevgili Milliyet Blog ve Antidepresan T.A.Ş Arkadaşlarım...

Merhabalar! "Es selamun alaeykum ve rahmatullah, kefaal ehlen ve sehlen? " ( Selamlar, nasilsiniz? )

Evet yavas yavas memlekete donme zamanim yaklasiyor artik... Zira buradaki yani "DUBAI" deki oturma musaadem
07.Ocak.2009 tarihinde bitiyor... Buradaki benim ilgilendigim musavirlik hizmetleri firmamizin mukaveleside (Ben dahil 4-kisi) 31.Aralik.2008 tarihinde sona eriyor... Gercekten ana vatanimi ve sizleri cok cok ozledim bu iki ay olan kisa surede...

Bu yazimda da sizlere "The Ski Center" kayak merkezi denilen "Emirates Mall" cok buyuk bir carsi merkezinin, bir bolum unitesi olan, bu colde yapilmis sun`i kayak merkezi gercekten gorulmeye deger bir tesis.. icinde nerdeyse kis mevsimi ile ilgili olarak ne isterseniz var... yani anlayacaginiz yok yok..! :-)))

Giris ucreti yaklasik 45-$, ancak sayet hic bir hazirliginiz yoksa buraya gelirken, her seyi kiralamak mumkun bu kayak merkezinde (Ornegin kayak elbisesi takimi, kayak palet ve bastonlari (batomlari) gibi) Ancak hersey elbetde parali..
Yani burada amatorce veya profosyonelce kayak yapma imkanina sahipsiniz.. Bu da su demek.. 45-$ dan baslayip yaklasik 250-$ civarinda bir para harcamasi ile gerceklesmekte bu kayak ile kayma sefasi... Ayricada kayak dersleride almaniz mumkun, bununda ders ucreti saati 50-$ ile 100-$ diye ifade ediliyor... Cunku ben ders almadigim icin bunu tam bilemiyorum dogrusu.

Dusunebiliyormusunuz hic..? Disarisi ANTALYA- ADANA yaz sicakliginda, icerisi ise BURSA- Uludag, BOLU- Kartalkaya veya ERZURUM- Palandoken gibi kis soguklugunda, iki mevsimide bir arada gormeniz mumkun.. Adamlar gercekten para ile colde adeta bir kis kayak merkezini yapmislar ve yasatiyorlar insanlara..


Sizlere bol bol sevgiler ve saygılar sunarım, tekrar gorusebilme umudu ile...

NECİP KÖNİ - D U B A I / U.A.E.

*RESİM* NECİP KÖNİ - ARŞİVİ

*KAYNAK* RESİM GALERİM

 
Toplam blog
: 298
: 8548
Kayıt tarihi
: 07.06.07
 
 

Necip KÖNİ - İnşaat Mühendisi olup, güzel sanatlar onun bir hobisidir. Resim yapmak (karakalem çalış..