Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mart '13

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Dudak kaldırma estetiği artık mümkün!

Dudak kaldırma estetiği artık mümkün!
 

Çoğu insan dudak büyütme veya dudağa enjeksiyon ile yapılan müdahalelere alışık olsa da dudak kaldırma operasyonu bunlardan çok daha farklıdır. Yüz germe veya yüz kaldırma operasyonu gibi dudak kaldırma operasyonu da yüzünüzün görünüşünü önemli ölçüde etkiler. 

Yaşımız ilerledikçe dudaklarımız da yaşlanır, incelir ve ağız çevresindeki doku gevşer. Yaşlı bir ağız, yüz germe ameliyatından sonra bile yaşlı görünmenize yol açabilir. Eğer ağız estetiğini görmezden gelirseniz, genç görünen bir yüze sahip olamazsınız. Yalnızca ağız çevresi estetiğiyle 5 yaş daha genç görünmeniz mümkün. Dudak kaldırma operasyonu ile izler çok iyi bir şekilde saklanarak ağzın daha genç görünmesi sağlanır. Bunların yanında aynı seansta dudak dolgunlaştırma da yapılabilir. 

Eğer dergilerdeki genç mankenlerin fotoğraflarına bakarsanız üst dudaklarının uzunluklarının kısa olduğunu ve ağız açıklıklarının yukarı doğru baktığını görürsünüz. Dudak kaldırma operasyonu çok kişi tarafından bilinmese de son yıllarda popülerliği gittikçe artan bir estetik prosedürdür. Eğer siz de dudak kaldırma operasyonu yaptırmayı düşünüyorsanız bu konu hakkında bilgi alabilirsiniz. 

 Op. Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı 

http://www.facebook.com/guncelestetik

twitter: @burunsanati

 
Toplam blog
: 389
: 270
Kayıt tarihi
: 29.11.12
 
 

TIP EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İstanbul UZMANLIK EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi..