Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Nisan '14

 
Kategori
Deneme
 

Dudaklarımız yemek yemek için mi, öpüşmek için mi?

Dudaklarımız yemek yemek için mi, öpüşmek için mi?
 

Rus kadınlarının bizim gibi dudak dudağa öpüşerek sevişmedikleri, sevişirken ağzın içini ve dili kullandıkları biliniyor. Acaba diyorum hani ağzımızla yemek yiyoruz ama dudaklarımızı da kullanıyoruz ya dudaklar sevişme organı değil yemek yediğimiz ağzın bir parçası mı? Yani Ruslar böyle düşünüyor ve bu nedenle dudaklarla sevişmiyor olabilirler.

Şekline bakınca dudakların yemek yemeye yardımcı olmak kadar sevişme/güzellik katan organ olarak değerlendirilmesi konusunda insan karar veremiyor. Her ne kadar yıkasak temizlesek de yemek yenilen dudaklarımızla öpüşmek insana itici gelebilir ama başka çaremiz de yok.

Ancak şöyle bir durum var. Sevişme kültürü olmayan varoş, köy ya da geri kalmış yörelerde okumamış kültürsüz insanlar dudaklarla sevişilmesini bilmiyor olabilirler. Bunlar için dudaklar yiyip içmeye de yardımcı olan ağzımızın bir parçasıdır.

Öte yandan bazen özellikle kadınlarda rastladığımız olağanüstü güzel dudaklar insanın aklına hiç yemek yemeyi getirmiyor.

Bir de esasen dudaklarımız hem yemek içmek hem de öpüşmek/sevişmek içinse (yani bu da bir ihtimal) hangisi yani dudaklarımızın yeme içmeye yardımcı olması mı yoksa öpüşme/sevişme mi yönü daha önemli? Ben banko öpüşme/sevişme yönü daha önemli diyorum.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..