Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Şubat '08

 
Kategori
Futbol
 

Düdüklü saddam

Düdüklü saddam
 

0-0’ın rövanşında Galatasaray ile Fenerbahçe tur için sahadaydı.

Galatasaray'ın avantajı elinde. Kendi seyirci avantajıyla çıktı sahaya. Normal olarak ta hızlı başladı. Daha ilk dakikada Hakan Şükür ile gol posizyonu yakaladı. Konuk takım Fenerbahçe ise sahaya yenmek için değil ‘’yenmemek için’’ çıkmış. Baktığımızda , lugano’nun sorumsuz davranışı ile başlayan , edu ve breziyalıların da isteksizliği fenerbahçeyi kötü etkiledi. Hakan Şükür golü attığında volkan yine boşa çıktı. Hakan şükür karşı karşıya gol kaçırma rekoru kırarken senin kalenden çıkman çok abes. 100 defa posizyon yakalasa doksan dokuzunu atamazdı şükür orada. Daha sonra galatasarayın atakları daha da çoğaldı. Bunun normal olduğunu söylemiştik. Kendi sahasında oynuyor. Fenerbahçe duran toplarla tehlikeli olmaya çalışıyor. Aslında bu tip maçlarda biraz da şans gerek ;çünkü alexin ortasına marco kafaya vursa gol olur. Aksine kafasından sıyırdı. Kezman formda. Canını dişine takıyor ve mücadele ediyor.

Tura ilk yarıdaki performansıyla Galatasaray daha yakın görünüyor. Fenerbahçe iyi oynamıyor. Lugano ayıp etti. Kadıköydeki maçta da aynı şeyi yaptı. Şuradan beş yaşındaki çocuğu getir . Gözlük işareti yaptığında kart yiyeceğini bilir. Bu hareket luganonun çocukça hareketine bağlıyorum. Dilerim yönetim ona gereken cezayı verir. Zaten TFF verecek ceza.TFF’DEN sonra Fener yönetimin de yüklü bir ceza vermesi gerekir.

İlk yarıdaki izlenimler buydu. Galatasaray istiyor , fener ise seyrediyor. İkinci yarıdan umudum yok. Fener haftasonunda lider olabilir. Şöyle geçiyor aklımda fener bugün yenilir, haftasonu lider olur. Tabiî ki işini ciddiye alması şartıyla.

İkinci yarıda da bir umut yoktu. Gs saldırıdı . Fenerbahçe ise direniyordu.Ama öyle derken FB gol buldu Gökhan'ın ayağından. 10 kişi kalmış fenerbahçe samiyende eşitliği yakaladı. Bu skor feneri tura götürüyordu. Adnan Polat ilk maçta ortada fol yok yumurta yokken beraberliğe sevindi. Fenerin ise şimdi sevinmesi normal;sonuçta tur atlyordu. Daha sonra fenerden Gökhan atıldı. Gereksiz bir kırmızı karttı o. İyice suyu çıktı maçın . Hakem her önüne gelene sarıyı gösteriyordu. Ne yazılabilir ki?

GS maçtan sonra hakemin de yardım ettiği maçta, 9 kalmış rakibini yeniyor ve halay çekiyor. Hem de Fenerli futbolcuların eksik kalmasına rağmen, Fenerli futbolcuların hataları ile golü buldular. Tur onların tebrik ederiz.

Fenerbahçe dokuz kişi kalsa bile rakip takımı etkisiz hale bırakacağını gösterdi.

Gs seviniyor. Normal. BİZ ONLARI SENELER SENESİ YENDİK. Yılların acısını gösterdiler samiyende. Bir de Yıllarca Türkiyenin en iyisiyiz. ( son 4 senedir.).Fener bir şey kaybetmedi.

Tabi şampiyon takımı yenmek kolay değil.

Hakem de rezaletti. Maçı kaldıramadı hakem . Kimse bana hakem iyi yönetti diyemez. Yönetmek buysa ben de çıkıp yönetiyim. Gereksiz sarı kartlar. Oyun kesmeler. Kırmızı kart çıkarmayı marifet sayıyor. Gökhanın bir suçu yok. Lincolnün de hareketleri yakışmadı. Volkan tepki koydu . O da yakışmadı. İğrenç bir derbi.Ama volkanı sinirlendiren lincolndü. Hata onda.

Bu maçta GS yensin dedim. Yendi. Şimdi haftasonuna konsantre olmak gerek.

Herkese saygılar sevgiler.

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..