Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Şubat '09

 
Kategori
Müzik
 

Düm Tek Tek ve Hadise.

Düm Tek Tek ve Hadise.
 

Hadisem! Türkiye senden birincilik bekler.


Öyle bir milletiz ki her tarafta hadise yaratacak bir milletiz.

Cumhurbaşkanın, Başbakanın eşlerinden tutun da milletimizi temsil eden hanımlarımızın çoğu türbanlı iken bu sene Eurovision Şarkı yarışmasında bizleri temsil edecek olan Hadise adlı şarkıcımızın yılbaşı gecesi “Düm Tek Yek” şarkısını söylerken giydiği blue-jean ve üzerinde ki bluzuyla göbekleri açık ve seksi görüntüsü ve yapmış olduğu kıvrak dansıyla halen hafızalarda kaldı.

Bazılarımız bunu olumlu karşılarken bazı kesim bunu kabul edemedi. Neymiş bizim örf adetlerimize kesinlikle uymuyormuş.

Ne olursa olsun Sivaslı biri olarak Belçika’da yaşıyor olması bizleri temsil etmez anlamına da gelmez. Oraya türbanlı halde bir hanım sanatçımızı çıkartacak halde değiliz ya.

Ben de diyorum ki eğer birinci gelmek istiyorsak mutlaka yarışma kriterlerine göre giyinmek icap eder. Yoksa onların alay konusu olabiliriz.

Ama şunu söyleyebilirim ki gerçekten de onu defalarca izleyebiliriz. Allah aşkına şu göbek var ya yağlı olsaydı, sarkık olsaydı o sahneye yakışır mıydı?

Ben burada şunu söyleyebilirim ki bizi türbanlı olarak tanıyan Avrupa böyle bir sanatçıya tam oy verecektir. Bir yer de tapuları da kırmış olacağız.

Olaya bir de sanatsal yönüyle bakmak gerekir. Seksi yönüyle değil. Avrupalı değerlendirmeyi yaparken sanatsal değerlere önem verdiği için bütün görsel hareketler sanatsal değer taşımalı. Zannedersem Hadise'nin Avrupa'da yaşıyor olması bizim için bir avantaj. Çünkü onun anlayısıyla bir sanatsal gösteri olacak.

Ben bir de Avrupa ülkelerden gelecek olan puanlar yerimizi belli ettirecekler. Ülkeler kendilerine oy veremeyeceklerine göre iş düşüyor yurt dışında bulunan soydaşlarımıza. Tanıtımları da orada ki soydaşlarımız yapmalı. Zaten en yüksek olan 12 puanı genelde Türklerin bulunduğu Almanya, Fransa, Hollanda ve Belçika’dan almaktayız. Diğer ülkelerden de puan almalıyız ki birinciye oynayalım.

Hadise’nin yılbaşında şarkısı, şarkısını söylerken giydiği kıyafeti tam yerindeydi.

http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=153806

Sana Eurovision’da bir kez daha sonsuz başarılar Hadiseciğim. Yolun açık olsun.

 
Toplam blog
: 540
: 3176
Kayıt tarihi
: 02.01.07
 
 

Hiç bir motorlu araca binmeyi sevemedim. Daha doğrusu sevdiremediler. Onun yerine iki tekerlekli ..