Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mart '08

 
Kategori
Spor
 

Dumura uğratan Chelsea yorumları

Dumura uğratan Chelsea yorumları
 

Spor basınında ve türlü forum ve bloglarda okuduğumuz, ana fikir olarak "Chelsea'nin diğer İngilizler kadar zorlu bir takım olmadığı" görüşü gerçekleri balçıkla sıvamaktan ve lüzumsuz bir iyimserliğe kapılmaktan başka bir şey değil. Umuyorum ki Fenerbahçe teknik heyeti ve futbolcuları bu zamansız / temelsiz iyimserlik havasından fazla etkilenmemişlerdir.

En rekabetçi Avrupa ligi olarak sunulan İngiltere liginde 29 hafta sonunda Chelsea, Manchseter'ın ve Arsenal'in sadece 3 puan gerisinde. Arsenal'den bir maçının eksik olduğunu da hatırlatayım. Şampiyonluk şansı diğerlerine eşit. Üstelik Şampiyonlar liginde 8 maçta sadece 2 gol yediler. Nasıl oluyorda diğerlerinden daha zayıf olduğu iddia ediliyor, inanılır gibi değil.

Sanıyorum Mourinho'nun ayrılması takımın marka değerinde ya da ışıltısında biraz sönüklüğe sebep oldu. Mourinho sonrası dönemde -kupa maçları hariç- 34 maçta 2 mağlubiyet var. Tek mağlubiyette yeni teknik direktörün ilk maçı.

Bu mu zayıf Chelsea yani? El-insaf !

Sevilla'nın çok övülen 3-4 yıldızının dahi bu takıma transfer yaptılarında ilk 11 oynaması çok zor. Anelka, Ballack, Şeva gibilerinin yedek olduğu, Essien, Lampard, Obi Mikel gibi sert ötesi ve sinir bozucu derecede disiplinli bir orta sahaya sahip bir takımdan bahsediyoruz!

Lütfen cehaletinizi kendinize saklayın yahu !

K.

not; Fener turu geçer, geçemez yazısı değildir bu. Ama Chelsea zayıf değildir, Fenerbahçe'ye elenirse de zayıf olduğundan elenmeyecektir.

not2; Güntekin Onay'ın acar blog yazarı kulunuzdan 43 dakika sonra yayına verdiği yazısı için ; http://www.ntvspor.net/Pages/21438.ASP

 
Toplam blog
: 295
: 733
Kayıt tarihi
: 28.09.06
 
 

Bugün ölseniz mesela, ya da hafifletelim biraz hadi, bu giriş çok karamsar oldu. Bugün ortadan kay..