Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Eylül '15

 
Kategori
Güncel
 

Dün Dağlıca, bugün Iğdır'da içimizi açıtan şehit cenazeleri...

Dün Dağlıca, bugün Iğdır'da içimizi açıtan şehit cenazeleri...
 

Açılım açılım dedik, bu günlere geldik…

Sahi açılım neydi?

Açılımın içeriğini bilen var mı?

Bir partiye 400 vekil verseydik, 7 Haziran seçimlerinden bu yana yaşanan şehitler verilmezmiş!

400 vekil yeter mi?

Alın hepsi sizin olsun, giden canları geri getirin!

Evet, evet 400 yetmez 550 vekil sizin olsun. Tepe tepe kullanın!

Daha önceki gün Dağlıca’da 16 şehit…

Bu son olsun deyip, teröre lanet okurken, bugün de Iğdır’da Sınır Karakoluna giden polis servis minibüsüne bombalı saldırı sonucunda 14 polis hayatını kaybetti. Bazı yerel kaynaklar şehit sayısının 16 olduğunu iddia etti. (CHP Iğdır İl Başkanı Halk Tv.’de açıkladı)

2002 yılında bu iktidar ülkeyi yönetmek için teslim aldığında, terör bitme noktasına gelmiş, PKK dağılmak üzereydi. Şimdi geldiğimizde ise bir yılda verilen şehit sayısının birkaç katını bir günde vermeye başladık.

‘Analar ağlamasın’ diye yola çıkıp, duygu sömürüsü yapanlar, bu gün artan terör olaylarının nedeni olarak, seçimlerde AKP’ye 400 vekil vermeyen halkı göstermektedir. Tabi bir de terör örgütüne göz yuman bölge idarecileri…

Bu yazının yayınlanıp yayınlanmayacağını bilmiyorum. İster yayınlasınlar, ister yayınlamasınlar. Bundan böyle dizi, film gibi konularda yazmayacağım.

Haftalık olarak adıma gönderilen Milliyet.com.tr. bülteni incelediğimde, yazılan dizi kritiklerinin veya fragmanlarının en fazla okunan yazılar olduğunu görüyorum.

Ülkeyi kan gölüne döndüren ve işin içinden tereyağı gibi sıyrılanlarla ilgili yazılanlar ise okuyucuya ulaştırılmıyor. Yani etliye, sütlüye karışmadan, ülkedeki yangını görmeden, yangına bir kova su dökmeden, uzaktan seyredip, içten içe ah vah etmemizi istiyorlar.

Tabi bu arada iktidar partisine azami desteği vermemizi de istediklerinden eminim!

Sözün özü; ülke hızla bölünmeye doğru giderken, birileri hala halka nasıl şirin görüneceğim derdinde! Amaç birkaç puan daha fazla alıp, 13 yılda yapamadıklarını önümüzdeki 4 yılda yapmak!

Hadi canım sende!..

1 Kasım’da yapılacak seçimler için her türlü katakulli şimdiden yapılıyor. Aynı adreste 5 seçimdir oy kullandım. Bu seçim için askıya çıkartılanlistede benim adres değişmiş. Nerde oturduğumu hala bilmiyorum. Benim adreste oturanı da tanımıyorum. Yarın itibarı ile itirazımızı yaparak, onların katakullilerine pabuç bırakmayacağım.

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..