Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ocak '09

 
Kategori
Çevre Bilinci
 

Dünya bizi terketmeden

Dünya bizi terketmeden
 

Yeşil OFİS Stickeri


Dünya bizi terk etmeden…

Global kriz, global ısınmanın önüne geçmiş gibi gözükse de, kutuplardaki buzulların hızla eridiği, doğanın bize sunduğu güzellikleri büyük bir hızla tükettiğimiz gerçeği, her geçen gün daha da hissettiriyor bize kendini.

Her kafadan bir şeyler yapmalı, tasarruf yapmalı, kaynakları sınırlı kullanmalı gibi yüzlerce ses çıksa da, çok azımız bu konuda bir adım atıyor.

Ancak; İzmirli olmanın bir kez daha gururunu yaşayarak sizlerle bir oluşumu paylaşmak istiyorum.

İzmir de bulunan önemli denetim şirketlerinden birisi olan; Yöntem Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. “Yeşil Ofis” kampanyası başlatmış.

İlgili Kampanya ile ilgili, aynı zamanda firmanın kurucu ve hakim ortağı sayın üstad YMM Atilla Yılmaz Dölarslan şöyle açıklıyor başlatmış olduğu bu güzel hareketin amacı ve içeriğini

“Bunca yıldır çevreye verdiğimiz zarar ortada. Global ısınma kapıda.

Böyle giderse, gelecek nesillere bırakacak bir doğamız kalmayacak.

Dünya bu bilince ulaştı, herkes elinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyor. Haydi bizde kendimize düşeni yapalım ve “Yeşil Ofis” kampanyasını başlatalım.

Biz bu konuda biz ilk adımı atıyoruz. Sizler için “Yeşil Ofis Bildirisi” hazırlattık, dağıtacağız. Duvarınıza asarak kampanyaya dahil olduğunuzu gösterin. Bildiriyi ofisinize gelenlere de okutun. Onları da aramıza alın. İsteyen herkes bizden “Yeşil Ofis Bildirisi”ni temin edebilir, aynı zamanda bildirimizi; http://www.yontemymm.com.tr/ web sitemizdeki “Yeşil Ofis Logosu”na tıklayarak da okuyabilirisiniz. Biz her türlü yazışmamızda bu logoyu kullanacağız. Bu logonun stickerleri de tamamlanmak üzere. İsterseniz bu logoyu size de gönderebiliriz.

Lütfen kampanyamıza destek olun. Yeşil bildiriyi ofiste, evde, her yerde uygulayın, uygulatın. Gelecek nesillere temiz bir çevre borcumuz var çünkü.

Teşekkür ve saygılarımızla, ” diye bitiyor kampanya çağrısı.

Sitede bulunan Yeşil Ofis Logosu’nu tıkladığınızda; “Doğayı seviyoruz. Bizim ofisimiz yeşil ofis yazan ve ortasında yemyeşil ağaç bulunan bir logo çıkıyor. Altında da;

“Gereksiz yere kağıt kullanmayız!”

“Gereksiz ışıkları söndürürüz!”

“Uzun süre kullanmayacaksak bilgisayarımızı, özellikle de ekranını mutlaka kapatırız!”

“Elektronik araçlarımızı, mutlaka kapatırız!”

“Şarj cihazlarımızı prizde bırakmayız!”

"Damlayan musluklarımızı kapatır, su tasarrufuna yardımcı oluruz"

"Klimalarımızı ya da ısıtıcılarımızı gereksiz yere kullanmayız"
Ben de tüm duyarlılığımla bu harekete katılıyor ve kampanyayı sonuna kadar destekliyorum. Lütfen sizde bir adım atın ve Yeşil Ofis çağrısına katılın.

 
Toplam blog
: 18
: 6266
Kayıt tarihi
: 22.09.08
 
 

Ülkemin en güzel şehri İzmir'de yaşıyorum. Evliyim, muhasebe mesleğini en iyi şekilde yapmak için uğ..