Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Haziran '10

 
Kategori
Futbol
 

Dünya Kupası 2010 (B Grubu)

Dünya Kupası 2010 (B Grubu)
 

Maradona'nın elinde gittikçe kötüleşmeye başlayan Arjantin, 37'lik Palermo'nun golüyle Dünya Kupası'nın yolunu tuttu.Her zaman söylediğim gibi, Arjantin'in Maradona ile Dünya Kupası'na gitmesi bir intihardı ve bunu gerçekleştirdi.Orta sahada Cambiasso ve çok yönlü kullanabileceğiniz Zanetti'nin olmaması üzücü, Veron var da bunlar niye yok, anlamadım gitti.Bunun yanında çok müthiş bir hücum hattı var;Higuain, Tevez, Milito, Aguero... Hangisini oynatsan, diğerine yazık oluyor.Maradona faktörüne rağmen Arjantin favori, en azından grup birinciliği konusunda.


Nijerya'da Obi Mikel'in oynamayacak olması moralleri bozdu ve herşeyi alt-üst etti.Defanslarında Taiwo gibi bir sağbek, Yobo ve Shittu'lu bir defans var ne olursa olsun.Ama ortasahada büyük bir sıkıntı var, sadece Mikel'e bağlılar.Onun haricinde Yakubu, Utaka, Martins, Obasi ve Odemwingie gibi tanınmış ve etkili forvetleri var.Gruptan çıkma şansları çok az.

Şimdiki A milli takım teknik direktörümüz Hiddink'in, 2002 Dünya Kupası'nda dördüncülük yaşattığı ve tarihlerinin en büyük başarısını elde ettiği Güney Kore için hiçbir tahminde bulunamıyorum.0 çekmeleri bile büyük bir olası.

Komşumuz, son avrupa şampiyonu Yunanistan ikincilik için en büyük aday.Onlarında yaşlı bir kadrosu var ama aynı zamanda tecrübeliler.Nikopolidis gibi tecrübeli bir kaleciden yoksunlar, gruptan Arjantin ile birlikte çıkmaları muhtemel.

 
Toplam blog
: 16
: 691
Kayıt tarihi
: 22.05.07
 
 

1994 yılında doğdum. İlköğretim öğrencisiyim. Hergün yeni birşeyler öğreniyorum. Milliyet Blog yaz..