Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Haziran '10

 
Kategori
Futbol
 

Dünya Kupası 2010 (C Grubu)

Dünya Kupası 2010 (C Grubu)
 

Capello ile fırtına gibi esen ve fire vermeden Dünya Kupası'na gelen İngiltere'de en büyük sorun kaleci.40 yaşındaki James çok tecrübeli ama bir o kadar da düşündürücü.Kadrodaki 3 kaleci de, uluslarası düzeyde maç yapmamış, çok büyük bir eksiklik.Çok geniş bir kadroya sahipler, bolca rotasyon yapılabilir.En az bir çeyrek final görürler.

Hasbelkader Dünya Kupası'na gelmiş Cezayir'in grup sonunculuğu garanti diyebilirim.Hiçbir varlık gösteremezler, takım hakkında da pek fazla bir bilgi yok zaten.

Slovenya'nın tek tutunacağı dal ise Kölnlü Novakovic.Bundesliga tecrübesi olan iyi bir forvet, son hazırlık maçında frikikten iki güzel gol attı.Sürpriz yapma ihtimalleri var ama grubu üçüncü bitirirler.

Son 2 hazırlık maçını 3-1'lik skorlarla kazanan ABD'nin gruptaki ikinciliği kesin gibi gözüküyor.Tim Howard gibi Premier Lig tecrübesi olan bir kaleciye sahipler.Takımda fark yaratacak oyuncular ise Kaptan Donovan, Dempsey, Altidore ve Findley.İngiltere ile oynayacakları maçlarda yapacaklarını kestiremiyorum.

 
Toplam blog
: 16
: 691
Kayıt tarihi
: 22.05.07
 
 

1994 yılında doğdum. İlköğretim öğrencisiyim. Hergün yeni birşeyler öğreniyorum. Milliyet Blog yaz..