Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Haziran '14

 
Kategori
Güncel
 

Dünya Kupası 2014 ve seks

Dünya Kupası 2014 ve seks
 

Eski bir futbolcu anlatmıştı. Futbolculara maçlara çıkmadan kaç gün önce seks yapmaları gerektiğini söylemiş o zamanki adıyla antrenörleri. Yanlış anımsamıyorsam üç aşağı beş yukarı şuna yakın bir şeyler söylemişti o futbolcu. O zamanlar yalnızca kaleciye bir gün önce seks hakkı tanınıyormuş. Sanıyorum bek (geri) oyuncularına diyelim 2 gün önce, orta saha oyuncularına 3 gün önce, ileri (hücum) oyuncularına da 5 gün önce seks yapma hakkı tanınıyormuş.

Sonradan bu futbol anlayışı değişecek, herkes toplu hücum toplu savunma sistemine geçiş yapacaktı. Futbol da modernleşmişti!

Günümüzde, teknik direktörler artık maçtan bir gün önce bile seks yapılabileceğini söylüyorlar, doktorlar da öyle. Kaç gün önce seks yapılır, sorusu anlamını yitirmiş oldu böylece.

Dünya kupası başlarken, bir başka seks olayına bakalım, seks turizmi. Hoş, dünya insanı buna yabancı değil, seks turizmi için Uzakdoğu ve Doğu Avrupa’daki bazı ülkelerin seçildiği söyleniyor! Ancak, futbolseverlerin çoğunlukla erkek olduğunu düşünürsek Dünya Kupası akla seks turizmini de getiriyor.

Brezilya’da yapılacak Dünya Kupası 2014 için 3,7 milyon futbolsever bekleniyor. Bunların büyük çoğunluğunun erkek olduğunu düşünürsek, turizmin nereye doğru kayabileceğini düşünebilirsiniz.

Bu konuyla ilgili haberden bir alıntı yapalım:

İngiltere'nin saygın gazetelerinden Independent’ın haberine göre bu hazırlıkların en yoğun yaşandığı şehirlerden birisi de Belo Horizonte. Yerel halka göre dünya barlarının başkenti olan Belo Horizonte’de 5 milyon kişi yaşıyor. 2000 yılında hayat kadınlığı yasal hale geldiğinde toplam 1 milyon civarında seks işçisi olduğu tahmin ediliyor. Seks işçiliği yasal hale geldikten sonra hükümete ait iş bulma sitelerinde seks işçisi olarak çalışmak isteyenlere adım adım yapacakları işi anlatan tavsiyeler bile veriliyordu.

Haberden bir alıntı daha yaparak bilgimize katkıda bulunalım:

Tutucu kesimin baskıları sonucu buradaki açık bilgilerin üslubu daha ‘uygun’ hale getirildi.  5 milyon kişinin yaşadığı şehirde ise 23 genelev bulunuyor. Genelevler şehir merkezindeki dükkanların arasına gizlenmiş. Ulaşmak için dar merdivenleri geçmeniz gerekiyor. Yakınlarda bulunan bir alışveriş merkezinin en üst katında 2 bin civarında hayat kadını gönüllü bir öğretmenden İngilizce dersleri dahi alıyor. İçlerinden birisi İngilizce’nin yaptıkları işi ileriye taşımakta çok önemli olduğunu Copa Libertadores (Güney Amerka Şampiyonlar Ligi) sırasında yabancı dil bilmenin işlerini kolaylaştırdığını söylüyor.

Gördüğünüz gibi ciddi bir ekonomik sektör oluşmuş durumda. Bunun yanında abra kadabra seks olaylarına değinmek bizim işimiz değil. Biz görünene bakıyoruz. Kim bilir ne ayrıntılar vardır aklınızdan bile geçiremeyeceğiniz.

Orasını bu iş için gidenler bilebilir ancak! Bizi bağlamaz!

Dünya Kupası 2014 yaklaşıyor, heyecan başlıyor. Doğrusu futbolun kalbinin attığı yer Dünya Kupası. Takımlar orada görücüye çıkacak!

İyi futbol oynayan mı kazanır bilmiyorum, ama takımlardan birisi kupayı alacak.

 
Toplam blog
: 433
: 2442
Kayıt tarihi
: 19.04.09
 
 

Merhaba. Kitap okumayı ve yazmayı seviyorum. Bir de gezmeyi ve fotoğraf çekmeyi. Gezmenin yalnızc..