Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Nisan '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Dünya marka devleri Las Vegas’ta buluşuyor…

Dünya marka devleri Las Vegas’ta buluşuyor…
 

Küreselleşmenin de sonucu olarak dünyamız küçük bir köy haline geldi. Durum böyle olunca artık ulusal düzeyde kalmayıp her konuda sesini duyuran farkındalık ve farklılık yaratan firmaların sektörde yer alması kaçınılmaz bir hal almıştır.

Günümüzde, Ülkeler neredeyse maddi varlıklarından çok marka değerleri ile ölçülmektedir. Peki, neden önemlidir marka olmak; hem ürün veya hizmetleri ayırt ederiz, hem de taklit edilmemesi için “marka tescili” ile koruma altına alırız. Marka tescili bize ne söyler; ürünün ve hizmetin kalitesini, güvenilirliğini ve dahası bizi anlatır.

Markalaşma bize nasıl faydalar getirir; yeniliklere açık oluruz, daha hızlı büyürüz, müşteriyi merkeze koyarız, fark yaratırız, geniş bir erişim ağına sahip oluruz, tutarlı ve güvenilir oluruz ve tabi en önemlisi de bunların yanı sıra topluma ve çevreye katkıda bulunarak duyarlı olmamız değerimizi artıracaktır. 

T.C. Sağlık Bakanlığı destekleriyle, Dünya Markalar Derneği ve Dünya Yaşlılık Derneği’nin beraber düzenlediği Dünya Markalar Zirvesi, 10-15 Kasım 2015 tarihleri arasında Amerika’da, seçkin davetlilerin de katılımıyla büyük bir organizasyonla gerçekleşecektir.

Türkiye’de kendi alanlarında göstermiş olduğu sosyal faaliyetler ile toplumumuzu daha da bilinçlendirme konusunda dikkatleri çeken Dünya Markalar Derneğimiz ve Dünya Yaşlılık Derneğimiz, ilk kez uluslararası bir alanda gerçekleştirecekleri bu önemli zirvede, marka devlerini bir araya getirmenin yanı sıra, markalaşma yolunda ilerleyen değişik sektörlerden katılımcıları da buluşturacaklardır.

Dünyada markalaşmış, üst yüzey yöneticiler, bürokratlar, yatırımcılar, siyasetçiler, ünlü sanatçılar ile hep birlikte günümüzün konularından Markalaşma’yı ve durmadan gelişmekte olan Sağlık Turizm’i alanında İleri Yaş Sağlık Turizmi’nde Markalaşma’yı konuşacağız.

2015 Las Vegas Dünya Markalar Zirvesi, markalaşmış katılımcıların deneyimlerini, markalaşma yolunda dikkat edilmesi gereken kuralları da sizlerle paylaşacaklardır.

Neden Las Vegas; çünkü şehir alışverişi sevenler için adeta bir cennet… Dünyaca ünlü markaların hepsini burada bulabilirsiniz.

Markalaşma’nın günümüzde ne kadar önemli olduğu bilincinin uyanması ile sektörlerinde yükselmekte olan yeni firmaların Markalaşmaları adına Zirve Katılımları ilk adımları olacaktır.

Katılımcılar arasında iletişimin ve iş bağlantılarının da sağlanabilmesinin hedeflendiği zirvede, "Networking" amaçlı geziler düzenlenecektir.

Los Angeles’ta başlayacak bu yolculuk, Las Vegas’ta Zirve günümüz ve ardından Gala Gecemiz ile sona erecektir. Basın mensuplarının da bulunacağı Muhteşem Gala Gecemizde, katılımcılarımıza Uluslararası akrediteli sertifika verilecektir.

Hayallerinizi büyük kurun… Unutmayalım her şey bir hayalle başlar. Las Vegas’ta bir yıldız da siz olun…

Kasım 2015'te ABD Las Vegas'ta Dünya Markalar Zirvesi Düzenlenecektir

Teknolojik ve ekonomik yönden gelişmemiz, sağlık ve sosyal yaşamlarının iyileştirilmesine de etki etmiştir. Bu sayede oluşturulan ideal ortamlarla yaşam süreleri hızla artmaktadır. Sağlık turizminde, bu gelişmeler doğrultusunda belirli organizasyonlar gerçekleştirilmektedir. “İleri Yaş Turizmi” organizasyonları yurtiçi ve yurtdışında yaygın olarak yapılmaktadır. Dünya Yaşlılık Derneği ve Dünya Markalar Derneği, günümüzün ve geleceğimizin bu önemli alanındaki markalarla Las Vegas’ta ,T.C. Sağlık Bakanlığının desteği ile Kasım 2015 tarihinde Sağlık Turizmi’ne genel bakış, ülkemizin deneyimleri, mevcut faaliyetleri ve daha da ilerlemesi adına nelerin yapılması gerektiği ile ilgili konuşmacıların ağırlanacağı Dünya Markalar Zirvesi düzenlenecektir.

e-mail:belginturan@gmail.com

 
Toplam blog
: 439
: 512
Kayıt tarihi
: 04.02.09
 
 

Lisansını Anadolu Üniversitesi/ İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi/ Sosyoloji Bölümlerinde “O..