Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Nisan '10

 
Kategori
Güncel
 

Dünya neden korku çemberinde?

Dünya neden korku çemberinde?
 

Allah insanları kendisine kulluk etmeleri için yaratmıştır.


Haberlerde tüm Türkiye ard arda korku ve akıl almaz vahşet haberleri ile sarsılıyor. Siirtte ki tecavüz olaylarından sonra İzmir de ki seri cinayetler de tüm Türkiyenin kanını dondurdu adeta. İnsan anlamakta gerçekten güçlük çekiyor, hiç tanımadığı bir insanın kafasına silah dayayıp ateş etmek, nasıl bir ruh hali, nasıl bir insan bunu yapabiliyor. Anlamaya çalışmak pek mümkün değil. İnsan masum bir çocuğu sevmeye incinir diye kıyamazken tecavüz edip öldürmek insanın yapabileceği bir şey değil.

İnsanı insan yapan taşıdığı ruhtur. Sahip olduğu ahlaktır. Ahlakın kökeninda iman vardır. Allah'tan korkan, ahirette hesap vereceğine inanan bir insanın böyle bir ahlaksızlık yapması mümkün olmaz. Kaynağını Darwinizm'den alan inançsız, ahlak anlayışı olmayan, amaca giden her yolun mübah sayıldığı ahlak anlayışı bu tür davranışlara ortam hazırlamaktadır. İnsana sevgi duymanın, güzel ahlakın, şefkatin ve merhametin önemini bilerek yetişen, itaatli ve nitelikli bir gençlik yerine Darwinist eğitimden geçirilmiş gençlik konulduğunda sonuç toplumsal yıkımdır.

Deccal, Darwinizm ile neredeyse bütün beyinlere ulaşmış, insanları uzun bir süre boyunca aldatmış, yalan söylemiş, sahtekarlık yapmıştır. İnsanların pek çoğu körü körüne, bilinçsizce, farkında olmadan bu yalana uymuş, yıllarca kendisini adeta hayvan soyunun bir parçası olarak görmüş, hatta bu sebeple vahşileşmiş, umursuzlaşmış, Allah’a karşı sorumluluklarından uzaklaşmıştır. Deccal, yani masonluk, Darwinizm’i kullanarak dünyanın en büyük aldatmacalarından birini yeryüzüne yaymıştır. Deccalin etkisi ile Darwinizm, tarihin en büyük kitle aldatmacası haline gelmiştir.

Çözüm Kur'an Ahlakının Allah inancının toplumda yaygınlaşması ve insanların inançlı hale getirilmesindedir. Hz. Mehdi (a.s.)’ın asli görevlerinden bir tanesi, materyalist ve Darwinist felsefeyi fikren tam anlamıyla ortadan kaldırmak ve Allah inancını dünyaya hakim etmektir. Masonların ahir zamanda kitlelere yaydığı bu sapkın din, Allah’ın izniyle Hz. Mehdi (a.s.) tarafından ilmen yok edilecektir.

 
Toplam blog
: 33
: 2340
Kayıt tarihi
: 25.02.10
 
 

İletişim Fakültesi mezunuyum. Özellikle bilimsel ve coğrafi keşiflerle ilgileniyorum. ilgimi çeke..