Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Nisan '11

 
Kategori
Mizah
 

Dünya su günü etkinliğine yoğun katılım oldu...

Dünya su günü etkinliğine yoğun katılım oldu...
 

Görsel kaynağı,GQ


GQ dergisinin dünyamızın azalan ‘doğal güzellikler’ eşliğinde göstererek farkındalık yaratmayı düşündüğü dünya su günü etkinliğine Türk okurların ilgisi büyük oldu.

Kars’ta yıkımına başlanan “İnsanlık Anıtı’nın başına gelenler ile Taliban ile birlikte anılan Türkiye, uluslar arası platformlarda halkımızın GQ dergisinin haberine gösterdiği ilgi nedeniyle tekrar medeni ülkeler seviyesinde anılabilir!

Bir bakıma bıyıklı uşakların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda TBMM başkanı olmasıyla çizilen karizma da düzelir!

Türkler okumuyor, düşünmüyor diye entelektüel çevrelerden gelen eleştirileri boşa çıkaran GQ dergisini artık kültür bakanlığı destekleyebilir.

Kültürebakan E. Günay’ın önüne çıkan bu fırsatı değerlendireceği böylece bakan olmanın gereğini yerine getireceği yolunda kamuoyunda genel bir beklenti var!

Son bir not, Ankara kulislerinde YGS ve ALES sınavlarına tepki gösterenleri terörist olmakla itham eden iktidar çevrelerinin, GQ dergisinin etkinliğine katılan yurttaşları Kars’ta yıkımına başlanan “İnsanlık Anıtı”nı izlemeye götüreceği konuşuluyor.

 
Toplam blog
: 1114
: 827
Kayıt tarihi
: 28.09.06
 
 

Ankara'da yaşar, dünyalı,aynadaki görüntüsüne muhalif, vicdan hesapları yapmaktan yorgun, yaşanıl..