Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mart '12

 
Kategori
Özel Günler
 

Dünya Tıp Bayramı kutlu olsun!...

Dünya Tıp Bayramı kutlu olsun!...
 

Dr.'lar dansa....:) Hak ettiniz :)


Hepimizin birçok ilginç ve hüzün dolu doktor anılarımız  var...

Ülkemizde (Tıp hariç ) birçok üniversite, kısır döngüler içinde ,dünya bilim litteratüründe yer almayıp '' yan gelip yatarken''  Tıp Fakültelerimiz, Dünya'nın en başarılı doktorlarını yetiştiriyorlar.

UZMAN'laşan ve gerek bizleri, gerekse ayaklarına gelen Dünya vatandaşlarını tedavi eden doktorlarımızla ne kadar övünsek azdır.

Yakınlarım arasında, tıp tahsili yapanların çoğunun yaşantılarına yakinen tanık olmuştum. Hangi çileli yolculuklardan sonra,dikenli-taşlı yolları aşıp uzmanlaşıp akademik kariyer  yaptıklarını bilirim.

Operasyonunda aksilik yaşayıp hastasını kaybeden bir uzman doktorun çektiği azaba , yaşadığı işkence dolu günlere bizzat tanık oldum... Allah, onları başımızdan eksik etmesin ; başka acıla yaşatmasın !..

Vatandaş olarak doktorlarımıza daha empatik duygularla yaklaşmasını bilmeliyiz.

Karaciğer, kalp, kornea  nakli, göz ameliyatları, kol-bacak ve yüz nakli  gibi başarılarıyla Dünyada, ülkemizi saygın bir konuma getiren tıp otoritelerimize, minnettarız.

Doktorlarımıın, sağlık görevlilerimizin Tıp Bayramlarını kutluyor, hepsine şükran dolu duygularımla, sevgilerimi iletiyorum...

 
Toplam blog
: 1521
: 1639
Kayıt tarihi
: 23.06.07
 
 

İnsan yontmakla geçti ömr-ü baharı... Güzel ve canlı heykeller yaptı... Kimisinin içi çabuk boşal..