Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mayıs '15

 
Kategori
Magazin
 

Dünya yıldızlarını giydiren ünlü modacı Dünya Yıldız Can İstanbul’a geliyor.

Dünya yıldızlarını giydiren ünlü modacı Dünya Yıldız Can İstanbul’a geliyor.
 

Moda hayatına Almanya’nın Hamburg şehrinde başlayan Dünya Yıldız Can kurduğu “Millions & Million” moda evi ile Alman sosyetesinin kısa zamanda göz bebeği haline geldi.
 
Almanya  Hamburg'un sosyete semti Eppendorf'ta Millions & Millions isimli mağazası olan Kırşehirli Dünya Yıldız Can'ın kişiye özel tasarladığı Millions & Millions'ın kendi ürünleri Kitleye değil, şahsa yönelik özel kıyafetler, süs eşyaları, çantalar, ayakkabılar ve koleksiyonlar üreten Dünya Yıldız Can'ın müşterilerini Almanların yanı sıra Türk, Rus, Arap ve ABD’li multi milyonerler oluşturuyor.
 
Hollywood yıldızlarından  Paris Hilton, Adrian Brody, Eros Ramazotti, Sylvester Stallone, Rap Yıldızı 50 Cent, Paul Sorvino, Laura Dern, Joyce Giraud, Gretchen Rossi, gibi dünya yıldızlarını giydiren Dünya Yıldız Can,   İstanbul’daki moda severleri, sanat camiası  ve sosyete dünyasıyla   buluşacağı günü sabırsızlıkla bekliyor.
 
Ünlü Modacı Dünya Yıldız Can, kıyafetlerinin müsterilerine çok özel oldugunu belirtiyor.
 
“Müşterilerim çok özel tasarım zevki olanlar. Herkesin alabileceği, giyebileceği kıyafetleri istemiyorlar. Üzerindekilerin kendilerine özel olmasını istiyorlar ve bunun için seve seve bedelini de ödemeyi kabul ediyorlar. En ucuz kıyafetin fiyatının bir kaç bin Euro’dan başladığını belirten Can, çok özel müşteriler için  St.Tropez, Monte Carlo, Dubai ve Amerika’ya  gittiğini söyledi.
 
Dünya Yıldız Can Cannes Film Festivalin’de
 
Ünlü Modacı Dünya Yıldız Can Cannes film festivalinde kırmızı halıda Antono Banderas ve Woody Allenle birlikte yürüdü ..
 
Toplam blog
: 91
: 190
Kayıt tarihi
: 04.01.15
 
 

1980 yılında dünya'ya geldi. 1997'nin sonlarında istanbula yerleşti.    2002 yılında sanat camiasın..