Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ocak '07

 
Kategori
Bilgisayar
 

Dünya zamanını takip edin..!

Dünya zamanını takip edin..!
 

Zaman zaman sizler de benim gibi dünyanın değişik bir bölgesindeki kişilere ulaşmak istediğinizde orada saatin kaç olduğunu merak edip:

-Uyandırmayalım adamı, şu an orada acaba saat kaç? Kaç saatlik bir zaman farkı var? Orası bizden ileride miydi, geride miydi?

diyor musunuz? Ya da geri kalan bilgisayarınızın saatini ikide bir ayarlamak zorunda kalıyorsanız, benim gibi sizleri bu sıkıntıdan kurtarabilecek güzel bir programdan sözetmek istiyorum. World Time 2006. Programla elinizin altındaki uydu haritası üzerinde hangi bölgelerin gece hangi bölgelerin gündüz olduğunu kolayca görebilir ve istediğiniz bir şehir üzerinde iken "Create New Clock (Yeni Saat Oluştur) diyerek yeni saat görüntüsü oluşturarak o şehirdeki saati kolayça takip edebilirsiniz. Bunu istediğiniz kadar şehir için tekrarlayabilirsiniz. Daha sonra oluşan bu saatleri programın ekranından masaüstüne taşıyıp, yanyana koyarak otellerin resepsiyon bölümlerinde görmeye alışkın olduğunuz bir görüntü elde edebilirsiniz. Programın 14 günlük deneme sürümünü aşağıdaki yoldan indirebilirsiniz:

http://www.utech.net.au/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=26&Itemid=111

Hoşcakalın..!

 
Toplam blog
: 410
: 3283
Kayıt tarihi
: 13.04.06
 
 

Bilgisayar, elektronik, internet alanındaki son gelişmeler. Tüketici elektroniğindeki trendler. Otom..