Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Temmuz '10

 
Kategori
Dünya
 

Dünyada akan kanın durması için yapacağınız birşey var!

Dünyada akan kanın durması için yapacağınız birşey var!
 

Bir an düşünün ki, rahat rahat evinizde otururken, bir anda kapınız çalıyor, ve karşınıza elinde makineli tüfekler olan askerler çıkıyor, ve sizi bir anda durduk yerde acımasızca dövmeye başlıyor. Sürüyerek evinizden çkarıyor. Çocuklarınızı gözlerinizin önünde acımasızca öldürüyor. Eşinizi, annenizi, babanızı acımasızca öldürüyor... Düşünmesi bile rahatsız edici değil mi?

Bu verdiğim örneğin belki 10 misli şiddetlisi, her gün Doğu Türkistan'da, Patani'de, Kırgızistan'da ve daha bir çok ülkedeki insanlara, sırf müslüman oldukları için uygulanıyor. Sadece müslüman diye veya sadece Türk diye...

Aklı ve vicdanı olan her insanın bu durumun çözümlenmesi için her gün her an düşünmesi gerekir. Herkesin kendisini o insanların yerine koyup, "ya onların yerinde ben olsaydım" deyip düşünmesi gerekir. Bizler her gün rahat rahat evimizde otururken, uyurken, yemek yerken o insanların nelerle karşı karşıya olduklarını düşünmemiz gerekir. Aksi çok anormal bir davranış olur.

Bu zulmü yapan insanların ortak özellikleri, Allah Korkusu olmamalarıdır. Allah inancı olmamalarıdır. Kendilerine din olarak, savaşmayı ve mücadeleyi makul gösteren, kendinden güçsüzleri öldürmeyi makul gösteren Darwinizm'i seçmeleridir. Tarihe baktığımızda, Çin'de, Rusya'da, Almanya'da ve daha bir çok ülkede milyonlarca insanı gözünü kırpmadan katleden, Mao, Stalin, Lenin, Saddam Hüseyin... gibi insanların ortak noktalarının Darwinizm dinine taptıklarını görürüz.

Terörizmin, savaşların asıl sebebinin bu olduğuna insanlar neden şaşırıyor anlamıyorum. İnanç çok büyük bir güçtür, ve insanlar inançsız yaşayamazlar. Allah inancı olmayan insanların bile muhakkak bir dini vardır. Meteryalizm fikri ile eğitilen her insan bu dinin mensubu olur. Savaşmayı, öldürmeyi makul görür. Bunu anlayabilmek ve bunun böyle olduğunu farkedebilmek vicdanlı olan ve akılcı düşünen her insan için çok kolaydır.

Akan kanın, savaşların, terörün tek bir çözümü vardır : "BİRLİK". Bu birliğin adı da "TÜRK İSLAM BİRLİĞİ" dir. Bu birlik barış, sevgi birliğidir. Hiçbir şekilde ırk üstünlüğü amacı yoktur. Sadece dünyaya barış getirmek için kurulacaktır. Allah İslam dinini dünyaya hakim kılmak için, bu birliği vesile kılacaktır. İslam dünyaya hakim olacaktır. Bu birliğin oluşmasını istemeyenler, istedikleri kadar aleyhte çalışma yapsalar da enin de sonunda bu birlik kurulacaktır Allah'ın İzniyle... Allah'ın vadi haktır.

Bu sebepten, her müslüman için bu birlik yolunda çalışmak farzdır. Dünyada akıtılan kanın durdurulmasına vesile olmak istemek her müslüman için farzdır. Şimdiden herkes, "dünyaya barış gelmesi için Türk İslam Birliği Kurulsun" demelidir. Bu düşünceyi yaymaya çalışmalıdır. Doğu Türkistan'da her gün, her saat çoluk çocuk genç yaşlı kadın demeden öldürülen her müslümanın durumunu düşünerek bunu Allah Rızası için istemelidir.

Allah, içinizden iman edenlere ve salih amellerde bulunanlara va'detmiştir: Hiç şüphesiz onlardan öncekileri nasıl 'güç ve iktidar sahibi' kıldıysa, onları da yeryüzünde 'güç ve iktidar sahibi' kılacak, kendileri için seçip beğendiği dinlerini kendilerine yerleşik kılıp sağlamlaştıracak ve onları korkularından sonra güvenliğe çevirecektir. Onlar, yalnızca Bana ibadet ederler ve Bana hiçbir şeyi ortak koşmazlar. Kim bundan sonra inkar ederse, işte onlar fasıktır.

(Nur Suresi - 55)

(http://www.doguturkistan.com/) (www.turkislambirligi.com)

 
Toplam blog
: 164
: 3066
Kayıt tarihi
: 01.11.09
 
 

Özel bir şirkette dış ticaret yetkilisiyim. İnternet üzerinden toplamış olduğum bilgileri, başkal..