Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Güliz Gülsever Özsaruhan

http://blog.milliyet.com.tr/listemiste

12 Nisan '11

 
Kategori
Dünya Mutfakları
 

Dünyadaki En garip Sandwichler

Dünyadaki En garip Sandwichler
 

Butik pastacılık diye birşey olur da butik sandwich-çilik diye birşey olmaz mı ?!Olur tabiki. Eğer aklınıza gelebilecek hertürlü şekli bir pastaya uyarlayabiliyorlarsa, bunu bir sandwich’e de uygulayabilirler. Bu liste Dünya’da görüp görebileceğiniz en garip ve kesinlikle yaratıcı 10 Sandwich ile ilgili… 

10- 5 Parmak Sandwich 

Belki de gelecekteki tüm sandwichler buna benzemeye başlar. Hem tutması rahat gibi gözüküyor hem de ısırması. Nasıl Yapıldığını Görmek İçin
 

 





9- Baca Şeklinde Party Sandwich 

 

Bu sandwich’in buluşu Amerika’da kendi evlerinde parti veren bir çifte ait. Misafirlerine bir sürü minik sandwich hazırlamak yerine kocaman 1 tane hazırlayarak , zahmete girmekten kurtarmışlar kendilerini… Ancak 1 sorumuz var, bu sandwich nasıl yenecek ?!


8-Piyano piyano 

 

Piyano şeklinde yapılan pastalar görebilirsiniz, ama daha önce piyano şeklinde yapılmış böyle bir sandwich görmüş müydünüz?



7- DoğumGünü 

 

Anneler , babalar küçük çocuklarınıza temalı pastalar yapmaktan daha yaratıcı olabilirsiniz artık ! İşte resimde gördüğünüz 9 yaşına girmiş bir çocuğun doğumgünü pastası … yani doğumgünü Sandwich’i . Çok yaratıcı değil mi?





6-Kardan Adam  

 

Büyük köftelerden yapılmış olan bu kardan adam şeklindeki sandwich’in üzerine kar konseptine uygun olması için toz parmesan peyniri konulmuş.








5-Ekmek Arası Pizza 

 

2 ekmeğin arasına herşey giriyor da pizza niye girmiyormuş! Harika bir kombinasyon olduğu söyleniyor. İsterseniz deneyin !


 

4-Dünya’nın En Küçük Sandwich’i 

 

Dünya’nın en küçük ve en güzel sandwich’i bu olmalı.


 

3-Rubik Küp 

 

Dünya’nın ilk Rubik küp şeklindeki sandwich’i. İçinde ne ararsanız var. Salam , sucuk, cheddar peyniri, pastırma… Bu kadar düzgün gözüken bir sandwich’in yapımı oldukça zahmetli gibi duruyor.




 

2-Kıravat Sandwich 

 

Babalar gününde babanıza hem gözlerini hem de midesini şenlendirebilecek bir hediye alternatifi. Eğer biraz el beceriniz varsa, bu sandwich’i yapmak çok da zor olmayacaktır. 







1-Dünya’nın En Uzun Sandwich’i 

 

Toplam 25o kişinin üzerinde çalıştığı 2.667 km uzunluğundaki dünya’nın en uzun sandwich’i Dubai’de yapıldı. 

http://www.listemiste.com/dunyadaki-en-garip-sandvicler.html 

www.listemiste.com
 

 

 
Toplam blog
: 56
: 5176
Kayıt tarihi
: 15.12.10
 
 

1981 İzmir doğumlu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemlerinden mezun. Listemist..