Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Nisan '16

 
Kategori
Güncel
 

Dünyadaki Türk düşmanlığının nedenini anlamak istiyorsanız Türkiye’deki yabancı düşmanlığına bakın

Dünyadaki Türk düşmanlığının nedenini anlamak istiyorsanız Türkiye’deki yabancı düşmanlığına bakın
 

İngiliz’e tarihten gelen bir düşmanlık var. Fransız malum. Arap’ı zaten sevmiyoruz. Kahrolsun Amerika. Rus Moskof, ezeli düşman. Çin işi, Japon işi. Yunan aynı Yunan. Ermeni, inşallah Azerbaycan taş taş üzerinde bırakmaz. Yahudi Siyonizm, Mavi Marmara, Filistinli kardeşlerimiz. Alman dazlak/Hitler…

Şu manzaraya bak… Bir de kalkmış utanmadan dünyadan dostluk bekliyoruz… Bizi bu dünyaya koyduklarına şükredelim. Biz onlara dost değiliz ki onlar da bize dost olsunlar. Bazı kesimler başta Amerika ve Rusya olmak üzere dünyanın çoğu ülkelerine karşı yabancı düşmanlığı yapıyorlar.

Türk’ün Türk’ten başka dostu yokmuş… Olmaz tabi. Halkının %80’i Amerika’dan nefret ettiğini söylerken Amerikalı niye sevsin seni! Olumsuzlukları varsa eleştir. Ama siz bir milleti karşınıza alıyorsunuz.

Rus hala Moskof… Rusya yardım etmeseydi Kurtuluş savaşını belki de kazanamazdık. 150 yıl önce savaşmışız. 150 yıl önce biz herkesle savaşıyorduk.

Suriyelilere karşı… Ya tamam zor bir durum ama ırkçılığı varacak derecede tepki göstermek “Suriyelileri istemiyoruz, defolup gitsinler “ demek bize yakışıyor mu?

Bu insanların yazdıkları ve konuştukları hep düşmanlık. İç ve dış düşmanlar diye saçma sapan bir şey uydurmuşlar. Bunlara göre herkes Türkiye’yi yıkmaya çalışıyor. Asıl bu ülkeyi yıkmaya çalışan sizlersiniz. Sizin yüzünüzden Allah’ın Danimarkalısı Türk’üm deyince elimi sıkmadı. Sizin yüzünüzden dünyanın gözünde hala barbarız!

Bu işin sağı solu şu partisi bu partisi yok, her tarafta var bu tür insanlar… Türkiye’nin dışarıya karşı imajını düşürüyorlar. Yok Türk’müş de Yok Müslüman’mış da senden başka dünyada insan yok sanki! Nesiniz siz ya, kimsiniz! Milletleri eleştirirler, halkları beğenmezler. E sizler böyle yapınca da eloğlu bizi deve sırtında hindi olarak görür tabii ki!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..