Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Haziran '16

 
Kategori
Güncel
 

Dünyadan vahşet,ülkemden yağcılık ve gösterişli haberler

Dünyadan vahşet,ülkemden yağcılık ve gösterişli haberler
 

Görsel alıntı


Vietnam’da Avustralya’dan ithal edilen büyükbaş hayvanların kafalarına balyozla vurularak öldürülmesi vahşet olarak nitelendirildi.

İngiliz Daily Mail gazetesinde yayınlanan videoda bir inek kafasına peş peşe aldığı balyoz darbeleriyle yere yığılıyor ve ölüyor.

Videonun ilerleyen bölümlerinde benzer şekilde bir boğa öldürülüyor.

Görüntülerin ortaya çıkması üzerine Vietnam'lı üç mezbahanın ihracat izni askıya alınmış.

Avustralya Tarım Bakanı ise görüntülerin “ rahatsız edici ve iğrenç olarak nitelendirmiş”

Bolu Milli Eğitim Müdürü  okul müdürleri toplantısında okullarda 100'üncü Yıl Marşın çalınmaması talimatını verdiğini açıkladıktan sonra “ 10’uncu Yıl Marşı mı kaldı? 2023’de 100’üncü yıl marşını yazacağız demiş. 

Bir yöneticinin daha üst mevki ve makamlara gelmek için yağdanlık taşıması ve siyasetçilerin gözüne girmek için kul, köle olmanın belirtileridir.

Diyarbakır’ın Bismil ilçesi ışıklar Mahallesinde yaşayan “ Hamo Ağa” lakaplı ve 5 eşinden 56 çocuk, 200 toruh sahibi olan 67 yaşındaki Mehmet Arslan bu gün karne alan 60 torununun mutluluğunu paylaşmış.

Okul bahçesinde  torunlarının karne sevincini paylaşan Hamo Ağa elini öpen torunlarını çikalota ve çeşitli hediyelerle ödüllendirmiş.

2001 yılında dönemin Diyarbakır Sağlık Müdürü tarafından aile planlaması konusunda özel olarak bilgilendirildiğinin sorulması üzerine. Sağlık ekipleri köye geldi bize o lastikten verdiler ve nasıl kullanılacağını anlattılar.

O zaman bir daha çocuk sahibi olmayacağıma dair söz verdim. Sözümü tutamadım, Ancak eşlerim kabul etmiyor. Ne kadar olursa olsun biz razıyız diyorlar. Ben ne yapayım. demiş. Haber Milliyet.Com tr.

Daha ne yapacaksın "Hamo Ağa " beklentilerin üstünde başarı göstermişsin. Ülkemizin yoksul nüfusunu artırmışsın.  

Görüldüğü üzere dünyada vahşet, ülkemde yağlı yöneticiler ve gösterişli " Hamo Ağalar" var. Bunlar İlimden, bilimden, sevgiden, sevinçten uzak olsada düşündürücü gelişmelerdir.

 

Kıymetli okurlarımıza saygılar sunuyorum.

Mehmet BURAKGAZİ / MERSİN 

 

 
Toplam blog
: 608
: 2204
Kayıt tarihi
: 12.04.12
 
 

Bingöl'de, Baharın son ayında, ikindi üzeri un ambarı (kiler) arkasında, ebesiz, hemşiresiz, Emin..