Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mayıs '07

 
Kategori
Yurtdışı Tatil
 

Dunyanin en guzel kizlari burada...

Ilk gidisimdi Las Vegas`a. Gitmeden once cok sey duymustum Las Vegas hakkinda. Bayanlarin sex yapmak icin erkeklere yaklasarak eglence isteyip istemediklerini sorduklarini duydugumda abartiyorlar diye dusunmustum. Las Vegas`in havaalanina ayak bastigimizda bizi kumar makineleri karsiladi. Rezervasyon yaptigimiz otele ayak bastigimizda yine kumar makineleri hosgeldin diyordu. Resepsiyonda islemleri yaptirip odamiza yerlestikten sonra salona indik, arkadasim basladi kumar oynamaya. Ben ise basladim viskimi yudumlamaya. İckinin en ucuz oldugu yer, bu oyun oynanan salonlar. Icki bedava sadece servis yapan bayana bahsis veriyorsun bir dolar. Bir kadeh viski geliyor bir dolara. Birkac saat gecmistiki arkadasim ickiyi hizli icince guzellesti. O daha once gelmisti Las Vegas`a, deneyimi vardi onceden.
Odamiza ciktik, saat aksam yedi civari idi. Hadi dedi bayan cagiralim, cok erken daha sonra dedim, arkadasim israr edince bildigini yap dedim. Telefon rehberini acti, escort bolumune girdi. Yuzlerce bayanin resmi ve telefonu aranmayi bekliyordu. Bana resimleri gosteriyordu hangisini cagiralim diye, iki bayan begendik resimlerinden, telefonu kapattiktan on dakika sonra geldiler. Biri latin digeri Avrupa`li idi. Latin Amerikali 25 Avrupali olani ise 22 yasinda idi. Biner dolar istediler, tabi daha once boyle seyler telefonda konusulmuyor. Ucretin cok oldugunu soyledik, 350 dolara kadar dustuler, ama sadece ciplak dans ederlermis. Baltimore`da ciplak dans eden bayana bir dolar oduyorum size neden bu kadar para odiyeyim deyince, bu ozel durum dediler. Tesekkur ederek geriye gondermek istiyoruz gitmiyorlar. (Eger telefonla cagirilan bayani begenmez isen taxi parasini odeyerek geri gonderme sansi var) Bu arada telefonla bagli bulunduklari sirketi ariyorlar. Kapi caldi iki bayan daha geldi. Biri iceri girer girmez zaman durdu. Bayana hayir demenin mumkunati yok, sen kal dedim herkes disari. Arkadasim da bir bayan begenerek odasina cekildi. Isimiz bittikten sonra lobiye indik. Arkadasima burada mi takilacagiz, cevreyi dolasalim dedim. 54 uncu katinda hayalet bar olan otele gittik, bir saat sira bekledikten sonra bara ciktik, hicbir ozelligi yoktu. Yuksekliginin haricinde.
Hadi dedi striptiz bara gidelim, atladik taksiye taksici leb demeden leblebiyi anladi. Bara giris 45 dolar, sinirsiz icki ama alkol yok. 'Alkol almadan ciplak bayanlar seyredilirmi' dedim kapidaki kisiye. Geldik buraya kadar girmesek olmaz, oturur oturmaz damladi kizlar, herbiri bir icim su. Ama alkol almadanda cekilmiyor bu guzelim atmosfer, iyi ki onceden demlenipte gelmisim. Dunyanin her ulkesinin kizlari burada vucutlarini sergiliyorlar. Bir iki saat takildiktan sonra otele geri donduk.
Otelin barina dogru yaklasirken iki genc bayan karsiladi, hemen tanistik, belliki odaya servis yapiyorlar icki soyledim onlara, paranin ustunu bahsis olarak barmene biraktigimda, kizlardan biri iki dolari alip bardaki kumar makinesine atti. Barmen olayi aynadan takip ettigi icin otelin guvenligini cagirmis. Arkami dondugumde bayana oteli terketmesini soylediler. Bend e bari terkettim cunku kizlarin eli uzun idi bizi de soymasinlar diye. Gecenin gec vakitlerinde bayanlar gercekten yaklasip soruyorlardi, 'entertainment (eglence) istermisin' diye, geri cevirmek gercekten zor oluyordu ama, yapacak baska bir secenek yoktu. Eger Las Vegas`a giderseniz M... B.. otelini tercih edin, otellerin icerisinde en verimlisi bu otel inanin bana, pisman olmazsiniz.

 
Toplam blog
: 377
: 711
Kayıt tarihi
: 05.08.06
 
 

Türkiye'yi ve Türk insanını çok seviyorum. Dünyada bütün canlıların yaşam hakkı olduğuna inanıyorum...