Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Haziran '11

 
Kategori
Blog
 

Dünyanın en komik blog sitesi: MB!

Dünyanın en komik blog sitesi: MB!
 

endergazel.net


Başka blog yazarlarının tanıtımı üzerine yazılan bir blog ve sonrasında gelişen olaylar sonucunda söylenebilecek tek şey vardır: :)))

Blog psikolojisi ve davranış bozukluğu üzerine örnek olacak bir durumla karşı karşıyayız. Bir de bu arkadaşlar sinerji falan deyip, bloglara yön verecekler. Aklımı koru sen Yarabbim!

Hayır, bizi de tufaya getirdi, bu hakkımda sayfası kalabalık arkadaş. Dediği kişinin bir kaç yazısını okuyup bir de yorum yaptım, iyi yazıyorsun diye.

Derler ya "Allah'ın sopası yok!" Gerçekten de yokmuş. Bir de sinerji falan deyip, blogların geleceğine yön vermek, yazım teknikleri konusunda dersler vermek üzere toplaşıp üleşiyorlar (Kaynak: Ümit Culduz).

Bir de yorumlar olayı var, o daha da trajikomik. Dersler konusunda çok iddialı, yüklemi, başı sonu birbirine karışmış, anlaşılması neredeyse olanaksız ve içi boş kavramlarla süslenmiş yazılar yazan ve yorumlarıyla hem kendi yazılarına hem de kendince taraf olduğu yazarlara destek vermeye çalışan bir abla da işin içinde. O da bulduğu her fırsatta ben bunlara nasıl hakaret ederim, ya da kendi çapımda nasıl iğnelerim diyen bu abla da yazılan yazının içeriğine uğrayamadan kusmuş içindekileri.

Komik bu MB. Her gün biraz daha eğlenceli oluyor. Arada bir gittim, giderim demiştim. Herkesten özür dilerim böyle gelgitlerle sizleri oyaladığım için. Valla artık kovsalar da gitmem. Mahkeme kararıyla geri dönerim...

Nerede böyle bedava eğlence........................Siz beni güldürdünüz, Allah da sizi güldürsün, durullara gelesiniz tez zamanda.....

 
Toplam blog
: 116
: 1883
Kayıt tarihi
: 24.10.06
 
 

Emekli Deniz Öğretmen Subayım. Felsefe ve yabancı dil eğitimi üzerine çalışmaktayım. Yazmak ise b..