Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Temmuz '15

 
Kategori
Haber
 

Dünyanın en seksi kadını Miranda Keer, "6 ayda bir öpülmekten" şikayetçi oldu.

Dünyanın en seksi kadını Miranda Keer, "6 ayda bir öpülmekten" şikayetçi oldu.
 

Güzel gözlü Miranda







          Dünyanın en seksi kadını Miranda Keer, hani şu Avustralyalı kız. Yüzüklerin Efendisinde oynayan Orlando Bloom var ya, işte onun karısı Miranda Keer, GQ Türkiye Dergisine açıklamalarda bulunmuş  pat diye: “Bir erkeğe ihtiyacım var” diye. İyi mi?

          Kocası Bloom’dan sonra çocuğu ile yalnız kalan Keer, Vıctoria’s  Secret’ten de ayrılınca, epey suskun kaldı. Nihayetinde de patladı: ''Orlando’nun beni öpmesi için bile altı ay geçmesi gerekti''  Eh, bunu dedikten sonra akan sular durur elbet.

        

         Bu kız niye böyle oldu, bilinmez. Evvelki yıl, İzmirli modacıların parası yoktu, kızı getirememişlerdi. Geçen yıl kızı Antalya’ya kaptırdılardı. Uslu uslu gelmiş, sessiz sedasız gitmişti.  Antalya’yı da çok sevmişti garibim..

          Diyor ki Miranda dergiye: “Orlando'yla evliliğim dahil geçmiş ilişkilerime baktığımda gördüğüm şey hep aynı: İletişim kuramayan, burnundan kıl aldırmayan bir Miranda! 13 yaşından beri çalışıyorum. Bu da hep kontrolcü olmak ve güçlü görünmeye çalışmak demek. Bunu ilişkilerime yansıtmak benim tercihim değildi ama oldu bir kere. Bence hiçbir erkek güçlü kadın sevmiyor, tercihleri onlara ihtiyacı olan kadınlardan yana. Benimse kimseye ihtiyacım olmadı. Kadın vücudunu seviyorum, ilgimi çekiyor ancak elbette yatakta bir erkeğe ihtiyaç duyuyorum. Kadın vücudunu da keşfetmek isteyebilirim. Tek gecelik ilişkiler bana göre değil”. Eh, eninde sonunda Miranda’nın böyle diyebileceğine, aklınız keser miydi?

         Seksi mankenimiz, evvelki yıl Türkiye’ye geldiğinde İzmir’e gelip de buraların havasını alsaydı, öyle abuk sabuk laflar da etmezdi. N’aptı, Antalya’ya gitti. Halbuki İzmir, onu iyileştirirdi. Eskiden her yol Roma’ya çıkardı. Şimdi her yol  Körfeze çıkıyor burada. İzmir’ hem bayılır, hem de ayılırdı..

         Dünyaca ünlü  Victoria’s’ın ünlü meleği Keer, kanatları ile moda ateşini yakacak, şehri uçuracaktı. Nasip değilmiş. Bakarsınız, kendisinin heykelini de dikerdik Konağa. “Dirlik düzenlik, seksilik sembolü olurdu İzmir’e. Omurgasının dikliği ve güzelliği ile. Bacaklarının güzelliği, İzmir Hükümet Konağının sütunları gibiydi.

         İzmir  Gelinlik Damatlık ve Abiye Fuarı’nın düzenlenmesiyle tasarlanan moda hareketliliği,  “İzmir Fashion Time” (IFT) adlı yeni organizasyonla, İzmir, zirveye ulaşacaktı. Ne var ki Keer, gelemedi.
  
        

          Düşlüyoruz tabi Mirandayı.  Bi İzmir’e gelse. Kendisi de düzelir, biz de düzeliriz. Seslenelim gari, duyar mı bizi acaba?

“Halimizi sorarsan, iyilik sağlık / Kaç kereler dedim / İzmir’in Kalesine gidelim / Falcı Hacer’i bulalım / Kınaları yakalım / Sülesin kaderini / Açsın bakla  falını / Desin, a be sen ne güzelsin / Ağzından öpülesin “

         “ Kel Haydar da sülesin / Kadifedendir kesesi / Kaleden gelir sesi / Nefes Cafer üflesin / O cartlak gırnatayı / Bir aşağı, bir yukarı /Lop aşağı mançes / Lop yukarı mançes / Diklan toparles / Kuplan toparles / Akine nanay, dikine nanay / Şinanay yavrum şinanay / Bir o kaleden bir bu kaleye, topları biz atalım / Mahşerlerde kaybolalım / Cennetlerde buluşalım.  / Turizmcilik oynayalım / Röportajlar yapalım / Avucuna kınalar yakalım / Seni  iyice tanıtalım”

         “Bu yazdıklarımı, hanım okur ekranlardan / Hem okuyor, hem söyleniyor öte yandan / ‘Beni şiirlerle kandırdın’ / Sıra Miranda’da anlaşılan !”


“Ah Miranda, Ah Miranda
Açık mektubumdur bu sana
İki elin kanda olsa da
Elma desem, armut da
Çıkıp geliver bana
Kimselere kanma, aldanma
Söözüm söz, men Dakka men duka
Dakika başı öpücükler sana
La rahate fid dünya
O lala, o lala !

Ah güzel gözlü Miranda
Adresim belli, gelesin yanıma
Yapalım bir röportaj sana
Çıkalım gidelim Çeşme’lere
Modelim ol, hem gündüz, hem gece
Diskolarda coşalım, ye ye ye diye
Vuralım seninle dağ yollarına
Çekeyim seni ben, kameralara
Ah Miranda
Vah Miranda!”








 

BOŞANDIĞI KOCASI ORLANDO BLOOM İLE




MİRANDA KEER, SOLDAN ÜÇÜNCÜ.. VİKTORİAS SECRET DE BAŞ MELEKTİ  YAKIN ZAMANA KADAR

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..