Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mart '14

     
    Kategori
    Gezi - Tatil
     

    Dünyanın farklı olan romantik 5 şehri

    Dünyanın farklı olan romantik 5 şehri
     

    Dünyanın en romantik 5 şehri


    1 | LİZBON
     
    Keşif Çağı büyük kaşifler gün tepenin bakış açıları, kiremitli binalar, Arnavut kaldırımı tasarımlar, vintage tramvaylar, Atlantik yolunda bir nehir, ve flashback hayran nefes kesen manzarası ile eski bir kale, tarafından gözden, Lizbon hepsi var o dünyanın en romantik şehirlerinden biri. yapmak maddeler 
    Ve bu yeterli değil ise Sintra yakın (Romantizmin Avrupa sermayesi), ve bir kez onun kraliçe bir kral bir düğün hediyesi oldu Obidos inanılmaz pitoresk ortaçağ köyü var. 

    2 | VİYANA
     
    Bu şehir anıtsal caddeleri yaya sokakları çizerek, romantik yürüyüşler için yapılmış gibi görünüyor. Müziği genelde Mozart'ın klasik sesler ve bacaklarınızı nihayet bazı dinlenme ihtiyacı olduğunda atlı arabaları vardır. Arasında, severler kentin sarayları ve müzeleri muhteşem ihtişamı ziyaret, o bir kral ve kraliçe gibi yaşamak gibi ne bir anlamda olsun. 

    3 | SEVILYA
     
    İspanya'nın en güzel şehri, her yerde açmak muhteşem Mağribi mimarisi var Endülüs başkenti egzotik cazibesi ve atmosferde ıslatın. , Geleneksel boğa güreşi yakalamak bazı flamenko dans görmek ve beyaz badanalı ve çiçek dolu sokaklarında keyifli bir yürüyüş önce kentin bir at-ve-taşıma geziye gitmek.Bir tapas barda sonuna kadar ve dünyanın en duygulu ve romantik şehirlerinden biri yaşamış olacak. 

    4 | BUENOS AIRES
     
    Buenos Aires sokakta Tango performans yakalamak, özellikle tutku harmanlar. Sokaklar anıtsal mimari, ağaçlıklı bulvarları, ve açık havada yemek yeme imkanı, Avrupa zarafeti ve Latin Amerika baştan şehvetli bir karışımdır. Bu promenading için mükemmel ve beklenmedik arzuları kışkırtır bir yer. 

    5 | MARRAKECH
     
    Baharatlar, labirent gibi pazarlar, deve gezintileri, yılan oynatanlar ... Marakeş bir özel biriyle paylaşılacak duyusal zevkler 1001 gece sunuyor. Bu, dünyanın en romantik butik oteller (Riads denir) yanı sıra, palmiye ağaçları, Atlas Dağları manzarası ile çevrili romantik bir kaçamak için mükemmel bir ortam belki ev, ve tabii Sahra Çölü yakınında ...

     
    Toplam blog
    : 1
    : 210
    Kayıt tarihi
    : 03.03.14
     
     

    Merhaba ben Merve,  istanbulda yaşıyorum. Turizmciyim, rehberim. işim geriği sürekli yurdumuzdaki..