Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Dünyaya sevginin hakim olması için iyilerin ittifak etmesi gerektiğine inanıyorum. Sevgi, şefkat, merhamet, fedakarlık gibi insanı insan yapan vasıfların kaybedilmiş olması bizi buna teşvik ediyor. 

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Boş Emellerle Oyalanmak

İnsanların gerçek anlamda mutluluğu yaşamalarının sırrı kuran ahlakına tabi olmaktır.Hem dünyada hem ahirette gerçek mutluluk bu sayede yaşanabilir.Çünkü Allah insanları fıtrat olarak din ahlakını yaşamaktan zevk alacak şekilde yarattığını Kuran'da bildiriyor.Bunun dışındaki tüm arayışlar hüsranla sonuçlanacaktır.Güzel yazınızdan dolayı tebrikler.Daha geniş bilgiyi www.dunyahayati.com/ sitesinden inceleyebilirsiniz.

25 Nisan 2010 00:22
Niçin Yaratıldık, Nasıl Bir Hayat Yaşıyoruz?

Alllah razı olsun her insanın vicdani olarak bildiği fakat ''zulüm ve büyüklenme nedeniyle'' ayetin ifadesiyle reddettiği, bizi O'na kul olalım diye yaratan Allah'a dönecektir..Ve birkaç on sene sonra yada 1 dk.sonra ölmeyeceğimizin garantisi yoktur.Heran cehennemde yada cennette olabiliriz sadece boyut değiştirerek.O yüzden insanlar sadece Allah rızasına uygun yaşarlarsa kurtuluş bulurlar. www.dunyaahiret.com/ sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ediyorum.

07 Nisan 2010 01:52
İnanç ve evrim

İnanç ve evrim kesinlikle bir arada düşünülemez çünkü evrim baştan Allah'ın varlığını reddeder ve ateist düşünceye kılıf bulmak için savunulan, bilimsel hiçbir gerçekliği olmayan bu teori körü körüne savunulan bir pagan dinidir.Kuran'da evrimi reddeder zaten evrim diye birşey de hiçbirzaman olmamıştır.Canlılar yaratıldıkları ilk günkü gibi aynı kalmışlardır,350 milyon fosil bunu kanıtlıyor.Evrimciler önce tek bir protein'in nasıl oluştuğunu açıklasınlar.Madalya takıcam.

05 Nisan 2010 17:43
 
Toplam blog
: 145
: 1324
Kayıt tarihi
: 08.11.09