Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mart '17

 
Kategori
Deneme
 

Dünyayı kadınlar yönetebilir; lakin hâkimiyet kurduklarında bize iyi davranacaklarından emin değilim

Dünyayı kadınlar yönetebilir; lakin hâkimiyet kurduklarında bize iyi davranacaklarından emin değilim
 

Kadınlar neden güven vermez anlamıyorum. Mesela nedensiz öldürür sonra da oturup ağlarlar gibi geliyor bana. Kadınların erkekler gibi işte böyle on binlerce yıl zulüm yapmayacaklarını biliyorum ama örneğin bir yılan bir çocuğu soktu diye yeryüzündeki bütün yılanları öldürebilirler.

İşi düşmanlık ve intikam boyutlarına getirmeyecekleri konusunda onlara güvenebiliriz ama ok yaydan çıktı durumlarında kontrol edilmeleri zor olur bence.

Hiçbir şey olmasa bile, kendilerine yapılan yüzyılların zulmünü dava edebilir; hatta terazi burcundan olanlar burçlarının özelliğinden aynı zulmün birebir erkeklere yapılmasını talep edebilirler çünkü kadın unutmaz.

Ve intikam defterlerinde kayıtlı kendilerine yaşatılmayan hayatların rövanşı… Sezar’ın manitasını terk etmesinin öcünü almak için onlar da bizi terk edebilirler. Tecavüzcü Coşkun’un kadın versiyonu geçmiş tüm tecavüzleri unutmayacaktır.

Dünün ağası yarının hanım ağası olacak, biz erkekleri kapısında yanaşma yapacak ama bize çizmelerini parlatma dışında yanaşmayacak.

Hele de dört karı üst üste kumanın öcünü fena alacak on dördümüzü birden yatağa bağlayacaklar…

Daha kıyamete çok var… Yani onların devri de gelebilir. Belki Tanrı da bizim gibi güvenmediği için onları güçlü kılmadı, her şeyde bir keramet vardır.

Hatırlayın bir gün futbolu kadınlar matinesi yaptık az kalsın stadı yıkıyorlardı. Öyle ki ürettikleri işitilmemiş küfürler yüzünden TDK yeni bir sözlük hazırlamak zorunda kaldı. Yanime çevirdikleri filmler RTÜK’ten geçmez.

Kadınların yönettiği bir dünyada biz erkeklerin hali nice olur bilmiyorum… Hayvan severlikleri tavan yapar, bizim yerimize kedileriyle yatarlar. Ya çevre duyarlılıkları… Valla popomuza çöp kutusu koyarlar!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..