Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Aralık '12

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Dursunbey Anadolu İmam-Hatip'den örnek davranış

Dursunbey Anadolu İmam-Hatip'den örnek davranış
 

Dursunbey Anadolu İmam-Hatip'den Örnek Davranış


Balıkesir'in Dursunbey İlçesi Anadolu İmam-Hatip Lisesi personel öğretmen ve öğrencileri örnek bir davranış sergilediler ve Mavi kapak toplama kampanyasına katılarak ihtiyaç sahibi engellilere destek oldular.

Balıkesir'in Dursunbey İlçesi Anadolu İmam-Hatip Lisesi personel öğretmen ve öğrencileri örnek bir davranış sergilediler.

İhtiyaç sahibi engellilere bir omuzda onlar verdi. Tane, tane kapakları toplayalım, adım adım engelleri aşalım ! kampanyası dahilinde Dursunbey Anadolu İmam-Hatip Lisesi personel, öğretmen ve öğrencilerince başlatılan ''Mavi Kapak'' toplama kampanyası tüm hızıyla devam ediyor.

Toplanan mavi kapaklar sayesinde ihtiyaç sahibi engellilere destek olmanın sevincini yaşayan İmam-Hatip Liseliler, kampanyanın 21 Aralık 2012 tarihine kadar devam edeceğini belirterek bu tarihe kadar toplanan kapakların Okul idaresine teslim edilmesini istediler.

İlçede, ihtiyaç sahibi engellilere destek olmak maksadıyla başlatılan kampayaya vatandaşların da ilgisi büyük, vatandaşlar ellerine geçen ve kullanılan şişelerin mavi kapaklarını  belirli noktalara konulan saklama kaplarına atarak yada biriktirdikleri kapakları Okul idaresine teslim ederek destek olmaya çalışıyorlar. İmam Hatip Lisesi yetkilileri de, herkesi kampanyaya destek olmaya çağırdı.

Okulumuz öğrenci öğretmen ve personelini başlatmış oldukları bu örnek kampanyadan dolayı kutluyor, kampanyanın daha nice başarılı işlerin başlangıcı olması diliyoruz.

 
Toplam blog
: 94
: 183
Kayıt tarihi
: 15.11.12
 
 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 1970 yılında ailenin ikinci oğlu olarak Dünya'ya geldim. Eskişeh..