Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Aralık '12

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Dursunbey'de salgın uyarısı yapıldı

Dursunbey'de salgın uyarısı yapıldı
 

Dursunbey'de Salgın Uyarısı Yapıldı


Dursunbey Devlet Hastanesi acil bölümüne geçtiğimiz günlerde yapılan müracatlar suların incelenmesine ve tedbir alınmasına neden oldu. Vatandaşlar suları kaynatmadan içmemeleri konusunda uyarıldı.

Balıkesir'in Dursunbey İlçesinde geçtiğimiz günlerde ishal, karın ağrısı ve kusma şikayeti ile Devlet Hastanesine başvuran hastaların yoğunluğu nedeniyle sulardan şüphelenilmiş ve sulardan alınan numuneler tahlile gönderilmişti. 
 
Dursunbey Sağlık Grup Başkanı Hakkı ÖZÇOBAN, sulardan alınan numune sonuçlarının ANKARA'dan gelmesini beklediklerini, Devlet Hastanesi acil servisine yapılan müracaatların tüm yönleriyle araştırıldığını, Hastaneye kusma, ishal ve karın ağrısı şikayeti ile gelen hastaların rahatsızlığının nedeninin içme suları üzerinde yoğunlaştığını, bunun üzerine tüm tedbirlerin alındığını belirtti. 
 
ÖZÇOBAN; Geçtiğimiz günlerde Hastanemiz acil servisine yapılan müracatlara nazaran vakalarda azalma görülmüştür. Her ihtimale karşılık içme suları klorlanmış, Alaçam suyu kesilerek depolarının temizlenmesi ve ilaçlanması işlemine devam edilmektedir. Tahlil sonuçları geldiğinde asıl neden belli olacaktır, bizler şu an için gerekli tüm tedbirleri aldık, vatandaşlarımız kullandıkları içme sularını tahlil sonuçları belli oluncaya dek kaynatmadan içmesinler dedi.
 
Toplam blog
: 94
: 183
Kayıt tarihi
: 15.11.12
 
 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 1970 yılında ailenin ikinci oğlu olarak Dünya'ya geldim. Eskişeh..