Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ocak '13

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Dursunbey Devlet Hastanesi acil servisine acil doktor!

Dursunbey Devlet Hastanesi acil servisine acil doktor!
 

Dursunbey Devlet Hastanesi Acil Servisine Acil Doktor !


Dursunbey Devlet Hastanesi acil serviste görevli Dr. Yasin TATOĞLU'nun Sağlık Grup Başkanı olması ile görevli pratisyen doktor sayısı 2'ye düştü, 6 olması gereken sayı 2 olunca hastaların imdatına Başhekim koşuyor.

 
 
Edinilen bilgiye göre Dursunbey Devlet Hastanesi acil servisinde 6 pratisyen doktor bulunması gerekirken bu sayının 2'ye düştüğü öğrenildi. 
 
 
Sağlık Grup Başkanı Dr. Hakkı ÖZÇOBAN'dan boşalan göreve acil servis doktorlarından Yasin TATOĞLU getirildi. Acil serviste çalışan doktor sayısının yetersiz olması nedeniyle hastaların imdatına Başhekim Dr. Haluk ÖZDEMİR koşuyor. Bazen günlerce nöbet tutmak zorunda kalan Başhekimin onca görevi karşısında birde acil serviste nöbet tutması hastalar tarafından takdir ve hayretle karşılanıyor. 
 
 
Devlet Hastanesinde görevli pratisyen doktor sayısının 6 olması gerekirken bu sayının 2'ye kadar düşmüş olması, bir yandan nöbet tutan doktorları zora sokarken diğer yandan görevli doktorları rahatlatmak için Başhekimin nöbet tutuyor olması vatandaşlar tarafından hayretle karşılanıyor. 
 
 
Acil servise gelen hastalar karşılarında Başhekimi görünce bir yandan mutlu olurken, diğer yandan Doktorların yetersiz olması yüzünden acil sağlık hizmetlerinin aksamasından endişe ediyorlar. Doktorları da düşünen hastalar, acil serviste 2 doktor ile nasıl hizmet verilecek, bu doktorlar hiç mi uyumayacak, hiç mi istirahat edemeyecekler, hastalar mağdur olmasın, doktorlar istirahat edebilsin diye Başhekim bile nöbet tutuyor, yetkililer gereğini yapmalılar diye tepkilerini dile getirdiler.
 
Toplam blog
: 94
: 183
Kayıt tarihi
: 15.11.12
 
 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 1970 yılında ailenin ikinci oğlu olarak Dünya'ya geldim. Eskişeh..