Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Nisan '13

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Dursunbey halkı, emniyet teşkilatını bağrına bastı.

Dursunbey halkı Emniyet teşkilatını bağrına bastı. Teşkilatın 168. kuruluş yıldönümünde polisimizi yalnız bırakmayan halkımız, törenin ardından Emniyet Müdürlüğüne geçerek emniyet mensuplarını tebrik etti.

Balıkesir'in Dursunbey İlçesinde Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıldönümü törenle kutlandı. Atatürk anıtına çelenk konulması, Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlanan törenlere geçtiğimiz yıllara nazaran çok sayıda vatandaş da katıldı.

Dursunbey Kaymakamı Yaşar AKSANYAR, Belediye Başkan vk. Mustafa KAPMAZ, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan ULUBEYLİ, Garnizon Komutanı Mustafa ÜNSAL, çeşitli kurum ve kuruluşların yetkilileri ve vatandaşların katıldığı törenin ardından tebriklerin kabulü için İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçildi.

İstiklal Marşının ardından kürsüye gelen İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar KILIÇ, bu güzel günde kendilerini yalnız bırakmayan ilçe halkına teşekkür etti. Emniyet teşkilatının her zaman vatandaşın hizmetinde olduğunu belirten KILIÇ, halkımızın sevgi ve güvenini kazanmış, görevi kanunlarla belirlenmiş emniyet teşkilatının fertleri olarak, vatandaşların can, mal, ırz ve namusunun koruyucusu, temel hak ve hürriyetlerin gerçek savunucusu, Atatürk ilke ve inkılaplarına gönülden bağlı, insan haklarına saygılı, laik ve demokratik cumhuriyetin yılmaz bekçileriyiz dedi.

Geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de yurdumuzun Ülkesi ve Milletiyle bölünmez bütünlüğünü, toplumun huzurunu bozmaya çalışan terör örgütlerine karşı yurt içi ve yurt dışında amansız mücadeleye devam edeceğiz. Bu uğurda canımızı feda etmekten asla çekinmeyeceğiz dedi. Ayrıca polis teşkilatının geldiği nokta gelişmiş dünya ülkelerini bile kıskandıracak düzeydedir diyen KILIÇ, çalışmalarında kendilerini yalnız bırakmayan vatandaşlara ve özellikle yerel basın mensuplarına teşekkür etti. Şehitlerimizi saygı ile anan KILIÇ, gazi, emekli olan personel ve şehit ailelerine de, sağlık ve mutluluklar diledi.

Daha sonra bir konuşma yapan Dursunbey Kaymakamı Yaşar AKSANYAR, böyle güzel bir günü halkımızla birlikte kutlamak beni ziyadesiyle mutlu ediyor dedi. Dursunbey halkına teşekkür eden AKSANYAR, ilçenin huzurlu ve güvenli bir kent olduğunu belirtti, bu güne kadar hizmet ederken, bayrak uğruna vatan uğruna şehit olan tüm şehitlerimize rahmet dileyen Kaymakam AKSANYAR, bizlere de bir gün vazife gelirse inşaallah bizlerde onların mertebesini kazanalım, tüm polis teşkilatına ve halkımıza teşekkür eder, Emniyet mensuplarının bu güzel gününü kutlarım dedi.

Daha sonra polis haftası ile ilgili şiir okuyan öğrencimiz ile birlikte dereceye giren diğer öğrencilere hediyeleri verildi.

EMNİYETİN ÇEŞMESİNDEN AYRAN AKIYOR.

Dursunbey Hükümet konağı önünde düzenlenen törenin ardından tebrikleri kabul etmek için İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına geçen Emniyet Müdürü KILIÇ ve emniyet mensupları, ilçe halkının yoğun ilgisi karşısında duygulu anlar yaşadılar.

İlçe halkı, sırayla tüm emniyet mensuplarını tebrik etti. Tebriklerin ardından vatandaşlara ikramlarda bulunuldu, lokma hayrı ve ayran ikramı yapıldı. Halk ile iç içe kutlanan törenler, bayram havasında geçti.

Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği, Ülkenin bölünmez bütünlüğü için hiç tereddüt etmeden hayatları pahasına görevlerinin başında olan değerli Emniyet Mensuplarının bu güzel günlerini tebrik eder, başarılar dileriz.

 
Toplam blog
: 94
: 183
Kayıt tarihi
: 15.11.12
 
 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 1970 yılında ailenin ikinci oğlu olarak Dünya'ya geldim. Eskişeh..