Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Kasım '13

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Dursunbey ilkleri yaşıyor

Dursunbey ilkleri yaşıyor
 

Dursunbey İlkleri Yaşıyor.


Dursunbey Emniyet Müdürü Ali Haydar KILIÇ, Dursunbey'deki gazetecilerle kahvaltılı basın toplantısında buluştu.

Dursunbey Emniyet Müdürü Ali Haydar KILIÇ, Dursunbey'deki gazetecilerle kahvaltıda buluştu..

31 Ekim Perşembe günü Dursunbey Emniyet Müdürü Ali Haydar KILIÇ başkanlığında saz lokantasında  yapılan  kahvaltılı basın toplantısına, Emniyet Birim Amirleri ve Dursunbey’deki çok sayıda gazeteci katıldı. Kahvaltı öncesi konuşma yapan Emniyet Müdürü KILIÇ, Gazetecilerin istek ve sorularına cevap vererek sürekli basınla koordineli çalıştıklarını belirtti. Toplantıda bir gün önce yaşanan acı trafik kazası ile ilgili konular masaya yatırıldı. Bazı servis şöförlerinin ve süt araçlarının aşırı hız yaptıkları bu konuda servis yapan sürücülere eğitim verilmesi istendi. Ayrıca İlçe girişlerindeki kavşakların acilen yeniden düzenlenmesi istendi.

DUKİAD Başkanı Ercan BAL, Keresteciler sitesine dönmek isteyen bilhassa yüklü araçların virajı alamadıkları için genelde sola yanaşıp daha sonra sağa dönmek zorunda kaldıklarını ve bu sorunu yetkili makamlara birkaç kez ilettiğini belirtti. Kahvaltının ardından Kaymakam Bey ve Belediye Başkanını ziyaret edeceğini belirten BAL, daha önceki görüşmeler sonucunda Kaymakam Bey'in bu ve buna benzer Kavşaklar ile ilgili gerekli girişim ve yazışmaları yaptığını bildiğini ve bu acı kaza haberinin ardından Karayolları ile görüşüldüğünü ve bir ekibin bugün kavşağı incelemek için geleceğini söyledi.

Emniyet Müdürü KILIÇ, gazetecilerin kamuoyuna hizmet eden ve bilgi akışı sağlayan bir organ olduğunu söyleyerek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Dursunbey'in ciddi problemlerinin bulunmadığını güvenli ve huzurlu bir İlçede insanların hayatlarına devam etmesi için gayret sarf ettiklerini söyledi. Basın mensupları bu güne kadar hiçbir emniyet müdürünün bu şekilde gazetecileri kahvaltıya çağırıp ilçe sorunları hakkında bilgi alışverişi yapmadığını hatırlattı ve bu tür toplantıların faydalı olacağı dile getirildi.

BASIN MENSUPLARINA KAPIMIZ VE TELEFONUMUZ 24 SAAT AÇIK

İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar KILIÇ, konuşmasına şöyle devam etti;“ Basın mensuplarımız, kamu adına çalışan gönüllülerdir. Daha önceki görev yaptığım yerlerde basınla hep iç içe olarak her zaman doğru bilginin paylaşılması konusunda çalıştım. Yasal olarak açıklanmasında sorun olan bilgiler hariç bilgiyi paylaşacağız, gizlemeyeceğiz. Yanlış ve eksik bilgi verilmesinin önüne geçeceğiz. Hiçbir basın mensubu ayrımı gözetmeksizin bilgiyi paylaşıp halkımızı doğru bilgilerle bilgilenmesini sağlamalıyız. Basın mensuplarımıza kapımız ve telefonumuz 24 saat açık.” dedi. Bazen eksik ve erken girilen haberlerin kendilerini sıkıntıya soktuğunu belirterek basın mensuplarıyla diyolog içinde çalışmak istediklerini belirtti.

Sohbet havasında geçen kahvaltılı basın açıklamasında gazetecilerin sorularını cevaplayarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasının ardından, Emniyet Müdürü KILIÇ'ın, Dursunbey basınına bu davete iştirak ettikleri için teşekkür etmesinin ardından kahvaltılı basın toplantısı son buldu.

Basın mensupları da, Emniyet müdürümüze ve Emniyet teşkilatına böyle güzel bir toplantıyı düzenledikleri için teşekkür ettiler.

 
Toplam blog
: 94
: 183
Kayıt tarihi
: 15.11.12
 
 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 1970 yılında ailenin ikinci oğlu olarak Dünya'ya geldim. Eskişeh..