Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Kendimi bildim bileli hiç saf su içmedim... ÇAY benim abu hayat suyum... İnce belli bardakalar çabuk bittiği için kupayı tercih ederim ama illede cam bardak isterim. Seramikten nefret ederim... Her türlü çayı denedim... Bir ara en çokKAÇAK ÇAY içiyordum, sonra en iyisinin Türk çayı olduğuna karar verdim. İkliminden ötürü, dün..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Peki bu resmi ne yapacağız???

uzun zamandır gimiyorum bloglara, yazamıyorumda işlerimin yoğunluğundan, bazı eski yazılarımı tekrar dolaşıma koyuyorum okumayanlar için, dostlar ne alemde deyip gireyim dedim, bu yazınla karşılaştım... sen bir gazetecesisin, bari sen yapma... arka planını bilmeden yazı yazma... bilmiyorsan susmak gerek... perinçeği savunacak değilim, ama insaf, o dönemlerde hata yapmayan bir kişi gösterin bana ayğının turabı olayım... bilinmeyen ya da mahsustan bilinmezlik örtüsü örtülen gerçek ise şu: hani herlkesin ağzında perinçek solcuları gammazladı argümanı varya (ki sen bilgi anlamındabir adım öne çıkarak aslında sadece solcular değil sağcılarıda isopinyonladığını belirtmişsin) aslı şudur: aydınlık gurubu o dönemde sosyalistlerin biricik amacı olan işçilerin yönetime gelmesi ilkesinden yola çıkarak demiştir ki: "işçinin sağcısı solcusu olmaz sosyalizmi onlar inşa edecektir, bundan böyle her kim işçi öldürür, onu deşifre edeceğiz"... yapmışlardır da... yanlış doğru bilmem ama tutarlı görünüyr..

17 Kasım 2007 19:23
Yoksulluk

güzel bir yazı... ama ayakları yere basmıyor... hep birlikte onlara acıyıp, bir kaç tanesine üçbeş kuruş verip ruhlarımızı teskin edelim.... yoksulluk bir kadermiş gibi verilmiş... kader mi gerçekten??

15 Kasım 2007 14:01
Yurtta yaşam

YAHU BEN HİÇ YURTTA KALMADIM, NE ÇOK ŞEY KAÇIRMIŞIM:( üzüldüm şimdi... bir de yurda neden yurt derler? bilen varsa söylesin... gurbette sğındığın yer manasına olabilir mi? kimbilir... güzel yazı, eline sağlık...

27 Ekim 2007 21:46
 
Toplam blog
: 34
: 4474
Kayıt tarihi
: 22.07.06