Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Bilecik doğumluyum. Emekli Eğitimciyim. Ankara'da ve yazları Kuşadası'nda yaşıyorum Günlük uğraşlarımın yanı sıra ülke sorunların duyarlı olmak da vatandaş olarak görevlerim arasında.  İlgi alanlarım; ezoterik öğretiler, tarih,  gezi (doğa, tarih, yeni yerler, yeni ülkeler), spor (yüzme), müzik dinleme, mutfak sanatları, şiir..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Erdoğan : "İşsizlik %11'in üzerinde..."

İşte gelinen nokta.. Bir de eserine sanki yeni görmüş gibi hayret ediyor. İnsanın " ah bu CHP.. ülkeyi nerelere getirdi" diyesi geliyor. Korkarım bu daha iyi günlerimiz gibi..

28 Kasım 2016 12:15
''Tecavüz meşrulaştırılamaz!''

Tecavüz mağduru çocuk mahkemeye çağrıldığında, o canavarla tekrar karşılaşma korkusuyla öldü... Bu çocuğun katili kim? Hepiniz bu soruya cevap vermeye çalışın. .. Bu çocuğun ölümüne sadece tecavüzcü sapık hayvan mı neden oldu... Yoksa bu yüzyılda yaşamış olduğumuz ve onlarca hukuk ve tıp fakültesi kurmuş olduğumuz ve yüzlerce prof.luk unvanı dağıttığımız halde demokrasi, hukuk, adalet ve insan hakları adına kurduğumuz sistemin işleyişi mi.. Suçlu kim. Bu çocuğun bedelini kim ödeyecek. Sorumlu sorumsuzlar, haydi her zaman olduğu gibi yine umursamazlığın, bananeciliğin korunağına sığının. Eğer kendi vicdanınızı da kandırabilirseniz.tabi varsa. Suçluların ilk yok ettikleri şey kendi vicdanlarıdır. . Onlardan geriye kalan mı?... hayvanlara hakaret etmek istemiyorum... Ama iş lafa, lafazanlığa geldiğinde hani "Dicle nehri köprüsünde ayağı kırılan keçinin hakkı sizden sorulurdu ya..." insan öldürüyorsunuz insan.. onun vebali sorulsun sizden.. İşte meşrulaştırılmak istenenlerden bir örnek..

28 Kasım 2016 12:11
İyi ki öğretmen olmuşum....

Zevkle okudum. Ne mutlu işini en iyi şekilde yapanlara ve yapmaya çalışanlara... Keşke siyasi irade sahipleri de azıcık vicdanlı, akıllı ve sorumlu olsalar ve eğitimin önemini kavrasalar...

28 Kasım 2016 11:56
 
Toplam blog
: 193
: 1045
Kayıt tarihi
: 01.08.07